Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
► Nick:[P]sYcho[L]
► Imię:Robert
► Wiek:28
► Znajomość AMX (1-10):7
► Sprawny i działający mikrofon: Tak
► Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/[P]sYcho[L]/54.38.134.2:27015/
► Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Widzę że gra mało adminów (wiem to tez poprzez wiadomosci priv), chciałbym pomóc w ogarnianiu serwera i pilnowaniu porządku, serwer naprawdę jest TOP, fajna atmosfera, dużo graczy ale również dużo "patologi" oraz cziterow a szkoda by serwer cierpiał z tego powodu. Pracuję w godzinach 3-10 więc jestem też często przed południem jak i po południu i myślę że się przydam
► Czy posiadasz STEAM z grą? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: 
STEAM_0:1:20625482

► Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): (Tak/Nie) Tak (najlepiej by było blik lub przelew)
► Staż w Counter-Strike 1.6: na steam od 2k8 a wcześniej ns, wiadomo jak w życiu prywatnym były tez przerwy
► Czy posiadałeś już admina?: Tak
► W jaki sposób trafiłeś na serwer? Szczerze już sam nie pamiętam czy przez kogoś znajomego czy szukaniem na internecie serwerów
  • Lubię to! 7
  • Donator
Opublikowano

Jestem na Tak 

+ Steam 

+ GT 

+ Przyda się pomoc jak innych Adminów nie ma bo mają życie swoje :) 

+ Kultura 

+ Wiek 

+ Chęci i dobrze strzela :D  

Powodzenia i Pozdraiwiam :)  

• Lubię to! 2
Opublikowano

+GT 

+Wiek

+Kultura

Jak kolega nade mną napisał przyda sie pomoc kiedy nie ma adminisracji na serwerze  więc jestem na tak 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Wiek +
Steam +
Składka +
GT(ost 2 tyg ładnie ciśniesz) +
Mikro +

Jestem na Tak szczególnie, że  dajesz info na U@ lub piszesz na steamie jak ktoś odpalony lata :default_happy:

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Jestem jak najbardziej na tak

+ GT

+ składka

+ steam

Gracz bezkonfliktowy, tak jak napisał Osa wyżej - często pisze na u@ bądź steam jeżeli coś się dzieje na serwerze 

• Lubię to! 1
  • 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.