Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ssy wyglądają na czyste, czas modyfikacji itp. wszystko się zgadza, ale to jak one wyglądają mnie przeraża. Pierwszy raz widzę takie ss.

@ Edit no własnie przeraża mnie ten 1 screen. 

Opublikowano

Dziwne w sensie, że zrobił mi Screeny podejrzewając o wh? Z tego co wiem to SS służą tylko w tym celu.

@Korzystaj z opcji edytuj post. 

Słaby komputer sprawia, że na lepszej jakości nie moge grac oto specyfika kompa: jest to lapek z 2007 wiec wielu nie mozna sie po mim spodziewac + zintegrowana karta graf. To jest SS jakiego mam kompa.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a9b9262daa629a6b.html

Opublikowano

jak to wytlumaczyc. Hmmm jak strzelasz w sciane a pociski w nia uderzaja to takie czarne odlamki  sciany leca z niej. Wy macie je w ksztalcie kulek a ja mam w ksztalcie kwadratów. Po rozmiarze celownika mozesz zauważyć, że oddaje strzał.

Sry nie zauwazylem wczesniejszego posta, ze mam edytowac :p

Opublikowano

Jak dla mnie za te screeny jest brak UB. Bardzo dziwny jest ten pierwszy i ostatni screen. Bardzo dziwna grafika

Opublikowano

Dobra dostane kolejnego warna to dostane. Grafika Software, która nie przeszkadza niczym i nie róznie się od Opngl'a oprócz tego, że sklada się z pikseli i nie wkorzystuje prawie w ogole karty graficznej. Nie wierzycie to odpalcie sobie na waszym cs. Niestety STEAM wycofal opcje D3D wiec nic innego mi nie pozostaje.

OCo do tych drzwi obejrzyjcie demo: http://www12.zippyshare.com/v/nTrZsMo7/file.html

Opublikowano

Chodzi Ci o tą czerwień na ssie? Otóż to na bf2 naszym jest normalnością czasem jak strzelasz pojawi się taki kolor i troche zatrzęsie ekranem.

Nie nie chodzi mi o te czerwone kolory to normalne chodzi mi o grafikę i w tym przypadku jest to Software która jest karana permem

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak UB / Soft

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.