Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Jakie chcecie smoki na serwerze   

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gęstość Smoka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wnioskuje o obnizenie wartosci smoke oraz co wazniejsze wywalenia ich jako darmowych dla vip,svip adminow. Przez to jest przez pol mapy czarno na srodku i nie da sie grac... spadaja tez strasznie fpsy. kto jest za?

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Premium
Opublikowano

Aktualny smok wygląda tak na serwerze

Moja propozycja obniżenia smoków wygląda tak : 

Smoke1 to nasz standardowy granat który zabiera trochę FPS słabszym PC. Ale coś za coś. 

Smoke2 obniża wartość gęstości i nie zabiera tylu FPS gracza. Jak widać jak dwie albo nawet trzy osoby rzucą smoka na mida powstaje 1 gęsty smok jaki jest teraz aktualny na serwerze. 

@ Admin CS 1.6 [ONLY DD2]

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

@ Si3ka  and @ THC_88

No dobra usunę granaty z menu dla vipa oraz svipa i co to da? No nic bo sobie dokupią granat. A moja propozycja wyszła sama od siebie już kilka dni temu. Zmniejszymy gęstość smoków + nie będzie zabierać tak dużo fps graczom. 

Spam granatami zawsze był i będzie.  

Asuna  

Na przyszłość edytuj swój poprzedni post zamiast pisać kolejny! /pisemne

`Joker.^^  

@ Asuna  mój dział moje zasady :P 

dejmano  

Takie same zasady obowiązują wszystkich, nieważne jaki jest to dział.

• Lubię to! 1
Opublikowano
22 minuty temu, `Joker.^^ napisał:

@ Si3ka  and @ THC_88

No dobra usunę granaty z menu dla vipa oraz svipa i co to da? No nic bo sobie dokupią granat. A moja propozycja wyszła sama od siebie już kilka dni temu. Zmniejszymy gęstość smoków + nie będzie zabierać tak dużo fps graczom. 

Spam granatami zawsze był i będzie.  

uwierz mi ze bedzie duzo rund gdzie zapomna dokupic. po 2 po 23 vipa ma kazdy to wtedy te osoby maja tez smoki?

Asuna  

Na przyszłość edytuj swój poprzedni post zamiast pisać kolejny! /pisemne

Opublikowano

Już nie przesadzajmy o te fpsy w gierce ponad 20 letniej te smoki co były wczesniej były lepsze 

• Lubię to! 3
  • KAT 1
Opublikowano

Jak dla mnie smoke powinien zostać taki jaki jest. Już i tak teraz wydaje mi się, że nsy dużo widzą przez te smoki, a gdybyśmy zmniejszyli ich intensywność to wtedy byłoby jeszcze gorzej.

Poza tym jak ktoś nie ma 15 letniego laptopa to różnicy w wydajności nie będzie miał.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.