Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: moontry

Nick admina banującego: Słodziak ❤

Data/Mapa: 11-06-22 19:38

SteamID: STEAM_1:0:734342056

Serwer (mod):    ██ ★Only Mirage #5★ ██ Katujemy.eu ...                           

Opis sytuacji: Dostałem niesłusznego bana za niby "Cheatowanie" , gdzie grałem całkiem normalnie jak zwykły gracz LEMA lub GLOBALA. Admin który dał mi bana miał podejrzenia o to ze mam cheaty a to oczywiscie nie prawda bo heady ktore dawalem lub trafialem to byly nauczone przez mapy do crosshair placement albo to ze mam niby WH gdzie to tez oczywiscie nie prawda :D bo oczywiscie slyszalem kroki enemy jak chodza po rampie itd gdzie to bylo slyszalne i moglem sie spodziewac ze tam enemy mi wyskoczy. Mam nadzieje ze zostane odbanowy :))

Opublikowano

Demko :  http://824697.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1667758786-1667760976.zip

2:50   +/-
3:35   +/-
4:15   +/-
8:00    skan przez smołka 
9:00   +/-
13:15 +/-
20:30  +/-
22:40  +/-
26:50  +/-
30:00  +/-
31:50  +/-
35:05  +/-
36:40   wcelowanie się i wyjście na przeciwnika 
39:30   zbyt wczesny strzał 
41:00 +/-
42:50 +/-

Demko :  http://824697.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1667760979-1667763923.zip

5:20  +/-
5:50  +\-
13:20   podchodzenie do przeciwnika jak by wiedział że tam jest 
17:00   nie sprawdzenie rampy | zabawa strzelając sobie w inną broń
17:50   dziwny bh

• Będąc prawie pół roku w ubt na innej sieci serwerów uważam że twoja gra jest strasznie nie standardowa ( dziwna )
•Tym bardziej nie wygląda twoja gra jak byś miał Lema / Globala a jak byś miał max. Golda 4
• No chyba że z twojej strony to trollowanie.

Pozdrawiam!!

Vanilla.  

Decyzja do 48h.

• Lubię to! 1
  • Katowicz
Opublikowano

Troszkę zamieszanie z tymi demkami wyszło, ale jedno w zupełności wystarczy.

http://824697.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1667758786-1667760976.zip

Runda rozgrzewkowa - Widać jak idealnie wie gdzie kto jest, idealne wcelowania modelowe.

2:20 - 2:32 - Początek rundy, nie może się zdecydować gdzie iść, widać odruchy myszką w lewo w prawo, no ładne ściany na mirku są. Idzie do gości w under i instant strzał, na 1/4 widać że strzał razem z modelem idzie. +b

4:18- 4:22 - Widać jak wh mu namieszało, myślał że goście z pałacu z sg wychodzą a oni są za ścianą, a to niespodzianka. Spalone.

5:20 - Jest info leder a on mimo wszystko czeka na tych z pod undera o których pojęcia nie ma + ten  kill 5:23 (prefire). Spalone.

5:50 - było widać kawałek lufy +/- ale w 6:08 zabija gościa po modelu +b

W następnych rundach widać niejednokrotnie jak próbuję się wcelować tam gdzie ktoś jest, patrzy po ścianach i pada jak mucha. 

13:20Spalone. Chwilę wcześniej patrząc na całą akcję rozgląda się po modelach za ścianą, widzi że jest dużo B i postanawia na około obiec.

17:00 - Mógł ktoś tam być, na pewniaka bawi się tą bronią bo wie że czysto. (Gdzie wcześniej raczej uciekał jak za dużo osób było). Spalone.

17:50 - Nienaturalne BH, tymbardziej że wczesniej kilka razy dobrze gdzieś nie wskoczył, próbował coś skakać a nagle by tak wyszło?  Leci cały prosto jak na auto. Nie widać ruchów które powinny być przy robieniu BH. Spalone.

Reasumując gracz nie umie dobrze grać, movement bota, pada jak mucha i nawet te WH mu nie pomogło.

Ban słuszny.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.