Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

OM 1 - qq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: dbk

Nick podejrzanego: qq

STEAM ID podejrzanego: STEAM_1:0:61056894

Rodzaj cheata: wh 

Data/Mapa: MIRAGE 03/11/2022 15:29+

Serwer (mod): mirage1

Dowody (link do demka): pierwsze demo od 20 rundy jakos

https://627.gotv.pro/srv56242/auto0-20221103-152932-416533797-de_mirage-Katujemy.eu__Mirage____1shot1kill.pl.dem.zip

https://627.gotv.pro/srv56242/auto0-20221103-161934-1700221568-de_mirage-Katujemy.eu__Mirage____1shot1kill.pl.dem.zip

SAGA z Panem QQ trwa nadal. Dla odświeżenia wiedzy wrzucam wszystkie tematy z nim związane, oczywiście w kolejności chronologicznej.

1. Zgłoszenie czitera - 

Po przeanalizowaniu jednego z dwóch dostarczonych demek przez gracza nie miałem ŻADNYCH wątpliwości, że mamy do czynienia z cziterem. Nadałem bana.

2. Odwołanie gracza - 

Drugi z członków UBT, co prawda świeży ale jednak przyjęty, podtrzymał moje zdanie.

3. Drugie odwołanie gracza  - 

3 - spalone akcje

2  - +/-

4 - czyste

A więc szybka matematyka, na 9 podanych akcji przynajmniej 5 z nich śmierdziało, co daje ponad 50%. Z tych pięciu trzy zostały uznane jako spalone. Spalone oznacza dla mnie "oczywiste ponad wszelką wątpliwość" ale każdy może interpretować inaczej. Już na tym etapie zastanawiam się czemu gracz dostaje UB...

ABSOLUTNIE NIE ZGADZAM SIĘ Z DECYZJĄ, DLATEGO PROSZĘ O PONOWNĄ WERYFIKACJĘ OBU DEM. Dla ułatwienia wrzucam jeszcze raz rozpiskę z pierwszego dema:

Spoiler

Runda 21 - spalona 

Runda 22 - spalona - szczególnie, gdy daje info "car" a nie widział, że przebiegł zza site'a.

Runda 23 - spalona - pierwszy strzał pref, drugi normalny, po raz kolejny niepokojące info o pozycjach przeciwników

Runda 24 - spalona - pierwszy kill w under równo z wychyleniem oponenta

Runda 25 = spalona - nabrał się na baita z wychyleniem (pierwszy strzał z dgl)

Runda 26 - spalona - pierwszy nietrafiony prefire + zatrzymanie się w exicie na wychylającego, druga akcja modelowe wychylenie na ścianę z schodów w pałace

Runda 27 - spalona - pierwszy frag na midzie + końcówka rundy, wie że ostatni jest pałac i idealnie peekuje z NS

Runda 28 - spalona - nigdy nie peekował rampy ze schodów, nagle kiedy jest tam dwóch 2 szybkie fragi, później wyczekiwanie typ na krześle, finalnie padł

Runda 30 - spalona - nie miał prawa wiedzieć o wcelowanych typach w kuchni + na koniec rundy cytuję "w jungli! i ladder, mam info bo jestem cziterem". O ladderze nie miał prawa wiedzieć.

+ dodatkowo dorzucam DEMO nr 2, które obejrzałem maksymalnie pół godziny wstecz:

Spoiler

Runda 1 - biega po A, później po midzie odsłonięty na ostrzał z każdej możliwej pozycji, w ogóle nie boi się niczego ani nikogo, bo nikt się nie zbliża
1:40 normalny kill, dośc standardowa reakcja + było słychać

3:35 - nie było infa "short" tylko "connect", gość peekuje idealnie na model

4:08 - fakt widział, ale strzał po repeeku oponenta idealnie w timing, co prawda nie trafił ale i tak śmierdzące, może fart, pomińmy więc.
4:20 - nowy kennyS, pyta "TV?" po czym daje killa na równo z wychyleniem zza ściany w typa z zakrętu
4:51 - mówiąc wprost bardzo "na odpierdol" sprawdza edward, apsy itd. (nie ma tam nikogo), słyszy rozbicie drewienka w oknie w kuchni, kill z awupki równo z jumpem oponenta, dalsza część rundy XD, idealnie wychyla na modele, nie da się mieć tyle farta
5:10 - wiedział, że ostatni daleko to defował, puścił niechcący to mu się przypomniało o typie który już wszedł na shorta
5:28 - XD
6:00 - przecież ten typ wygrywa wszystkie "timingi", od dwóch map 
6:20 - pref jak pref, niech będzie że czysto
6:50 - nie może się zdecydować czy poczekać na chłopa w cornerze czy na typów w TV, wiedział o nim na 100%, totalnie nic nie sprawdził z tamtej strony, nie chciał spalić

9:09 - kolejna akcja w której wyskakuje sobie z okienka na midzie yolo bez żadnego zawahania, wie że pusto to leci dalej
No i 9:13 - XD
9:20 - normalny kill, widział tam dwóch, zabił jednego i mówi - "jeszcze jeden chyba", tak wszystko widzi i słyszy, teraz nie jest pewny, żałosne
9:26 idealny timing
10:08 ale palił wrote żeby zdążyć na nadbiegającego typa z zakrętu
10:20 tym razem wycofał, nie ma tam żadnych fragów to nuda
14:00 wystraszył się że typ wyjedzie zza smoke'a XD
14:12 XDDDDDDDDDDDD nie wytrzymał presji

W tej smaej rundzie - niby wszystko spoko i okej, słyszy itd. tylko dlaczego po raz kolejny ma zawsze wygrane timingi, jest w odpowiednim miejscu i czasie. No bez jaj, nikt nie ma tyle "farta".

16:10 hehe taki tam killek

Proszę o weryfikację całych dem, a nie pojedynczych czasówek. W przypadku podejrzanego bardzo ważna jest obserwacja całej gry, a nie pojedynczych zabójstw.

• Donator
Opublikowano

Runda 1 - +/-
1:40 - czyste
3:35 - +/-, niby tak ale wiedział, że żyło więcej przeciwników
4:20 - nie od razu bo chłop wybiegł i dostał flicka
4:51 - Spalone
5:10 - Spalone
5:28 - +/- to nie jest mocno za szybkie
6:00 - nic specjalnego
6:20 - czysto
6:50 - akcja na wyrost, czysto
9:09 - +/-
9:13 - Spalone
9:20 - znowu coś na siłę
9:26 Timing idealny ale jak miał go zobaczyć? Na wstecznym?
10:08 ? Robi tak co rundę
10:20 +/-
14:00 - nie no, czyste
14:12 - Można pod spalone podciągnąć ale też oddał dużo strzałów w smoke w tej rundzie
W tej smaej rundzie - Dalej nic większego nie widzę
16:10 Spalone

Jest trochę podejrzanych akcji ale dalej dla mnie stanowczo za mało żeby tu banować.

• KAT 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.