Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Demon 244Hz
Nick oskarżonego:@eldar
SID oskarżonego:STEAM_1:1:569397260

Data i godzina zdarzenia:22:00
Przebieg sytuacji:Witam grałem na serwie, i wbił gracz "Furia" po czym zwyzywał Vernista powiedziałem do niego i co mnie k**wo wyzywasz, ponieważ myslałem ze było to do mnie po czym dostałem muta na 60 min w tym za naduzywanie mikrofonu, co było słusznym powodem. kilka minut pozniej zaczałem sie kłucic dlatego ,ponieważ eldar powiedział mi ze za wyzywanie po starych jest mut/gag jesli bym powiedział do niego np sm**ciu j**any (cos w tym stylu nie pamietam dokładnie) ze jest to cos innego niz wyzywanie po starych i nie da muta/gaga ( pisze to z głowy wiec jesli nie bedzie sie to dokładnie zgadzac z demkiem to przepraszam) napisałem do niego sm*eciu po czym dał mi gaga na 200 min moim zdaniem jest to nie słuszne. 
Dowody (screeny/demo z serwera):demo bedzie o godzinie podanej wyzej.

• Haha 3
Opublikowano

Po pierwsze demko musisz wstawić ty... 

Po drugie gaga na 200 min dostałeś za obraze administracji.

Po trzecie Furia oraz Vernist bodajrze raz w sposób prześmiewczy się do siebie zwrócili z takimi słowami a ty odkąd wbiłem na server kłóciłes sie z ludźmi oraz nadużywales mikrofonu.

Wstaw linka do demka to ci pokaże w której i której minucie.

I nie powiedziałem "Śmieciu jeb*ny" tylko przytoczyłem przypadkową sytuację jeżeli 2 dobrze znające się osoby w żartobliwy sposób użyją RAZ jakiegoś wulgaryzmu to jest całkowicie co innego niż w Twoim przypadku.

Tak samo Ty nie napisałeś tylko "Śmieciu" do mnie, użyłeś troszkę więcej epitetów o ile dobrze pamiętam.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Oglądnąłem demko i cóż można powiedzieć.

@ xhelioos  W poprzedniej skardze ci nadałem muta za naduzywanie mikrofonu i ciągłe walenie epitetami i to "obrazliwymi". Tu sytuacja się powtarza. O ile jestem osobą, z którą można się pośmiać i nie biorę wszystkiego co piszesz na poważnie ze względu na twój wiek, ale są pewne granice zwłaszcza, że jeszcze tworzysz skargę na kogoś. @ Eldar wytłumaczył wyżej dokładnie tak jak pomyślałem, że będzie wytlumaczone. Co innego jest raz na jakis czas "obrazic" kumpla, a co innego ciągłe wyzywanie innych oraz nadmierne używanie wulgaryzmów.

Ode mnie dostajesz silent'a na 3 dni. 

Spoiler

(STEAM_1:1:713595614)Demon 244Hz: japierdole smietniku jeban*

(STEAM_1:1:713595614)Demon 244Hz: L kurw*

(STEAM_1:1:713595614)Demon 244Hz: sam jestes petem tym igorkiem

(STEAM_1:1:713595614)Demon 244Hz: kurw* jeban*

(STEAM_1:1:713595614)Demon 244Hz: kurw* japierdol* kultura

(STEAM_1:1:713595614)Demon 244Hz: jeba* cie eldar smieciu

(STEAM_1:1:713595614)Demon 244Hz: !jebaclewackiekurwy

(STEAM_1:1:713595614)Demon 244Hz: finnishuje to mi twoja siora pod biurkiem

(STEAM_1:1:713595614)Demon 244Hz: kurw*

(STEAM_1:1:713595614)Demon 244Hz: jeban*
| (STEAM_1:1:713595614)Demon 244Hz: pizd*
| (STEAM_1:1:713595614)Demon 244Hz: pierdolon*

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.