Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Tajwan<3

Nick admina banującego: ghost

Data/Mapa: 05.11.2022 mirage

SteamID: 76561199094387138

Serwer (mod):      5v5                          

Opis sytuacji: niby za wh a gram normalnie, proszę o sprawdzenie demka i rozważenie sytuacji milego dnia <3

• Haha 3
Opublikowano

https://146.gotv.pro/srv67452/auto0-20221105-183437-990031040-de_mirage-GameTrackerClaimServer___1shot1kill.pl.dem.zip
2:50 - ciekawe rozglądanie się
5:51 - przez ostatnie 2 rundy był CT na B, ale teraz wiesz, że jest clear
9:45 - nie masz prawa wiedzieć, że CT stoi przy bsie, a jednak mimo sprawdzania pozycji z awp nie wyskakujesz jak zawsze na site i nie plantujesz, tylko dziwacznie lecisz na shorta, żeby twój teammate jako pierwszy miał z nim duela
14:26 - widzisz typa z prawej strony topcona a celownik ci już leci na mnie peekującego ze schodów, po czym jak już kapnąłeś się, że nie miałeś o mnie żadnego infa zaczynasz strzelać tam gdzie wcześniej stał zauważony CT
15:19 - o prosze jakie piękne strzały przed peekiem 
16:00 - ciekawy crosshair placement akurat jak CT stoi na balkonie, potem odrazu na niego lecisz nawet nie próbując zabić/uniknąć ewentualnego CT z kuchni
20:28 - sam nie jesteś pewien, czy widzisz mnie normalnie czy na wh, więc zakładasz, że stoję za drewnem mimo tego, że doskonale było mnie widać
23:40 - skąd wiedziałeś, że akurat tam będzie?
Ogólnie do obejrzenia jest całe demko, movement bota, granaty gorsze niż Pago, brak znajomości podstawowych recoili, crosshair placement gdy w danym miejscu jest przeciwnik świetny, jeśli jednak pozycja jest pusta to celownik gdzieś na środku ściany, albo kij wie gdzie.
Patrząc na te aspekty, poziom rzekomego czytania gry przez Tajwana jest poprostu zbyt wysoki jak na jego ogólne umiejętności, a wiele "przypadków" w różnych demach podczas których oglądałem go ja, lub inni administratorzy/gracze jest poprostu nienaturalnie duży. Widać, że próbuje się kryć,  jednak jego ogólny styl gry jak i niezwykle dużo informacji o tym co dzieje się na mapie które nie wiadomo skąd posiada ukazuje, że musi korzystać z jakichś wspomagaczy.

https://146.gotv.pro/srv67452/auto0-20221101-213207-849371123-de_mirage-GameTrackerClaimServer___1shot1kill.pl.dem.zip

7:30 - ciekawe skąd o nim wiedziałeś
9:50 - oczywiście zwlekanie z jakimkolwiek wyjściem, bo wiesz, że stoi w rogu
12:20 - ładny kill przez smoke
14:00 - XDDDD 
14:12 - strzał zanim T wychyla
15:52 - ładny prefire
19:26 - mógł ci na spokojnie wychylić z prawej strony, a ty nie wiem w sumie co robisz, trzymasz lewą stronę przez ścianę chyba XD
19:55 - ładne scany, może lucky chociaż patrząc na poprzednie akcje raczej nie
21:00 - baardzo szybki strzał
21:20 - ciekawe skąd wiedziałeś, że jest na fireboxach 
23:40 - bardzo ładnie wiesz o T z lewej strony
24:20 - wiesz, że gościu stoi na górze, więc żeby nie zginąć ani nie być obvious wogóle nie wychylasz, a gdy zeskakuje odrazu wychodzisz 
25:45 - ta szybkoooość
27:04 - ciekawe skąd wiesz o tym CT 
30:20 - widać, że wiesz o gościu z ticketa, wcześniej wogóle nie przejmowałeś się CT
32:55 - idealnie w timing się wcelowujesz
33:40 - S1mple v2
34:02 - bardzo dobrze wiesz, że siedzi w smoke
34:47 - wiesz dobrze gdzie jest

Z kolei na przykładzie tego demka świetnie widać, że Tajwan lubi pozwolić sobie na trochę więcej, gdy nie ma na serwerze admina.

:papa:

Gość

Decyzja 48h

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Wow 1
Opublikowano

2:50 -b
5:51 +/-
9:45 +/-

14:26 +b
15:19 +b
16:00 +b

20:28 popłakałem się przy tej akcji :D ale mimo wszystko -b
23:40 +b, szczególnie 1 kill przed tą akcją

Ode mnie z pierwszego dema, gdyby ktoś miał jeszcze wątpliwości:

3:58 - SPALONE

5:13 - SPALONE

6:08 - SPALONE

10:55 - SPALONE

17:20 - SPALONE

18:00 - SPALONE

19:40 w przód - SPALONA CAŁA AKCJA trwająca kilka-kilkanaście sekund

Tak jak opisał admin banujący - zero movementu, wszystkie granaty niecelne. Do tego dochodzi peekowanie modelowe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.