Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
de_dexter

Losowanie SVIPa - VIP przepada po kilku rundach i "Dzisiaj serwer odwiedziło.."

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trafił mi się SVIP z 3 razy, za każdym razem po kilku rundach przepadał (nie robiłem reconnecta itp.). Komunikat na serwerze informuje, że ten SVIP jest na całą mapę, więc coś jest nie tak.

Inna sprawa. Na serwerze pojawia się komunikat "Dzisiaj serwer odwiedziło X graczy". Jest to chyba trochę źle zaprogramowane, bo zlicza (tak myślę) ilość połączeń do serwera a nie liczbę unikalnych graczy. Po południu wartość osiąga okolice 10k graczy, co jest wartością absurdalną.

• Premium
Opublikowano (edytowane)

Losowanie sVIPa wczoraj było naprawiane(znowu) bo już widziałem ten problem. Jak możesz to sprawdź dzisiaj czy problem się pojawia i daj mi znać w temacie. 

Co do zliczania na serwerze ilu graczy odwiedziło serwer też było wczoraj naprawiane ale widzę, że bez skutku. Podejrzewam, że boty które są na spekcie nabijają wartości serwera. Plugin chyba będzie wyłączony na jakiś czas. 

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Edit

Losowanie sVIPa naprawione oficjalnie, co do podliczania graczy monitoruje plugin jeszcze. 

Edytowane przez `Joker.^^
edit
  • Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.