Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:qq

Nick admina banującego:dbk

Data/Mapa:03.11.2022

SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198082379516/

Serwer (mod): only mirage 3                              

Opis sytuacji:moze sprobuje inaczej napisac 21 spalona w jaki sposob bo nie rozumiem 22 runda ze  info od chlop siedzial za back site na b i sie wycofal gdzie indziej mogl wycofac oprocz cara?jesli z exita juz chlop wychodzil ale dobra.

24 runda spalona wychyla rowno z przeciwnikiem z undera ja mam pytanie nikt nigdy nie mial timingow i sami czasami ktos myslal ze jestescie cheaterami?

25 runda zatrzymanie sie na exicie nie rozumiem o co tam chodzi ale okej wcelowanie sie na model w palacach? XD po pierwsze nie strzelilem jak cheater i nie powiedzialem ooo ale fart czy cos tylko wychylilem poczekalem chlop wychylil tyle nwm co jest trudnego.28 runda nigdy nie pikowal rampy ze schodow? dbk obejrzal tylko jedna demke i stwierdzil ze mam cheaty nie widzial drugiej lub cos tylko jedna gdzie rzadko pikowalem rampe moim zdaniem to byl szybki ban nawet nie spradzajac.

30 runda.o lederze bo jestem cheater XD troche sie zasmialem ale jak admini sprawdzaja to oni sluchaja muzyki czy co? bylo go slychac ja wchodzil.Nie wiem czy to jest karane ze pisze drugi raz ale prosze o rozpatrzenie jeszcze raz moich powtorek w ktorych dbk stwierdzil ze mam cheaty.Dziekuje z gory.

Pozdrawiam

KyO  

Decyzja 48

• Haha 1
  • Donator
Opublikowano

Runda 21 - Spalone
Runda 22 - Nic szczególnego a cara mógł się domyślić
Runda 23 - +/-
Runda 24 - Spalone
Runda 25 - Enemy pokazał ramię, czysto
Runda 26 - Spalone
Runda 27 - +/-
Runda 28 - Peekował + zobaczył enemy a drugi rzucił flasha, czyste
Runda 30 - Wszystko dokładnie słyszał, czysto

Dla mnie za mało na bana. UB

• Lubię to! 3
  • KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.