Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość zabujca12

skarga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mi się tylko wydaje, czy jest to kolejna skarga SŁUSZNA!!!! na tego admina? Myślę, że Tomek musi tu interweniować...Co by tutaj admin nie napisał i tak się nie obroni

Opublikowano

Czy mi się tylko wydaje, czy jest to kolejna skarga SŁUSZNA!!!! na tego admina? Myślę, że Tomek musi tu interweniować...Co by tutaj admin nie napisał i tak się nie obroni

Oczywiście dostanie już drugie ostrzeżenie na swoje konto ale chcę zobaczyć co ma na swoją obronę.

Opublikowano

Admin otrzymał ostrzeżenie oraz ostrzeżenie słowne. Jeszcze jeden wybryk ze strony admina a zostanie on zdegradowany z owej funkcji. Temat proszę o zamknięcie.

Opublikowano

Używałem "przywilejów vipa" jak wy to mówicie :) Po co jest vip skoro nie można nigdzie wchodzić powyżej 1 skoku ? nie rozumiem. Źle że wszedłem na lampe używając "przywilejów vipa" ? :)

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.