Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam skarga spada dla tych którzy zrobili tak ch*** klase jak Cichy chodzę na nożu a mnie każdy zabija nawet Komandos zabija nożem cichego biegając cichym nożem co jest przesadą 

moję sugestie dla was klasa chichy pownna być niewidzialna tak aby była niewidzialna bo nie obrażając tej klasy jest teraz ch*** jak partyzant wcześniej bez niewitki tak jak było ze nikt nie widzial to ta klasa cichy ch*** dziala biegasz na nozu dostajesz kose od komandosa albo z awp dostajesz albo wychodzisz i heda dostajesz z m4/ak47 albo zmienicie to albo usuwacie tą klase nie ma sensu ludzie to kupują a okazuje się ze ch*** a nie klasa warta 11zł na 14dni POZDRO i zrozumcie to albo pograjcie nim i zrozumcie co jest nie tak z tą klasą 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Grałem nim robiłem sam giery 1 na 6 na niewidce i nie było problemu był kiedyś 1/1 z noża ppm płakaliście na życzenie zmieniliśmy z noża na m4a1 to były wasze prośby więc teraz nie płaczcie. (Klasy Premium Są Dobrowolne) pozatym w top15 i codtop15 cichy daje sobie rade. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.