Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: T-BAG

Nick podejrzanego: shadexd 

STEAM ID podejrzanego: STEAM_0:1:655113584

Rodzaj cheata: WH, aimbot możliwy

Data/Mapa: 2022-11-02 15:44 de_mirage

Serwer (mod):★Only Mirage #5★

Dowody (link do demka): http://824697.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1667400298-1667403646.zip

Przepraszam że minutowo nie do końca jest posegregowane ze względu na to że niektóre rozpisane momenty odnoszą się do przeze mnie moich spostrzeżeń.

Ponownie nie jestem pewien czy poniższe dowody są wystarczające, więc zamiast bana wolę zgłosić na forum.

Bardzo ciekawe jest to że gdy ktoś jest na blisko na rampie to 
nie peekuje a jak nikogo nie ma to normalnie peekuje/skraca.
09:40 przez smoke biegnie nawet nie sprawdzi po prawej czy ktos jest.
14:15 to samo. skraca rampe bez obawy że ktoś jest na niej na blisko.

Dziwne również jest to że czasami mimo to że słyszy że ktoś idzie i oponnent
ma już pikować to on udaje że sprawdza inna pozycję jakby zerka 

12:09 skrócił rampę i zerka w lewo do góry? jak wchodził to widać ze nikogo nie ma.
Nic podejrzanego ale według mnie specjalne sprawdzanie miejsc na ,,wybielenie się''

01:13 - pierwszy strzał? do oceny UBT i drugi frag pre-fire również
do oceny UBT.

21:35 - pomijając że wchodzi do rampy jak gdyby nigdy nic, oponnent jest schowany po lewej stronie w rampie
a on odpuszcza (mógł byc przypadek ale warto uwzględnić pamiętając o innych akcjach)

21:10 - znowu to samo tym razem zupełnie olewa rampę odwracając się od niej plecami
gdy jego teammate jest wcelowany w tą stronę. Podejrzany niczego nie przypuszcza.

27:04 - to jest bardzo ciekawy moment (proszę zobaczyć w spowolnieniu)
zabija 2 przeciwników i już w 3 się jakby przez ściane wcelowuje i zaczyna strzelać mimo że go nie widzi.

Można to zachowanie zauważyć od bardzo dobrych graczy że pree-fire'ują miejsce gdzie
może kolejny przeciwnik peeknąć ale przy jego moovmencie bota wygląda to podejrzanie.

29:02 - 29:17 dziwne trochę jak wie że jeden było okno a jeden mid to on dziwnie peekuje
jakby tego mida nie sprawdzał, dalej dziwne lekkie trzęsienie podczas recoila (mógł być lag demka drobna uwaga)

32:27 - peekuje odrazu i scanuje nie widząc typa, wygląda to jakby na wh myślał ze
tap typ stoi ale nie wiedział że jest za ścianą(mógł być przypadek)

Tyle ode mnie. Według mnie gracz posiada WH(aimbot możliwy choć niekoniecznie patrząc na 1 akcję z minut -01:13) nie banowałem go podczas sprawdzania na serwie bo on należał do tego typu graczy że jak się sprawdza go na żywo to nagle nie umie grać a jak nikt nie patrzy to zabija wszystkich. Jeśli poniższe dowody będą niewystarczające to będę dalej obserwował gracza uważnie.

Gość

Decyzja 48h

• Lubię to! 3
Opublikowano

Trochę namieszałeś w tej rozpisce, dlatego przejrzałem całe demo i poniżej moje spostrzeżenia. 

1:20 mógł być fart +/-

1:58 obok głowy +b

2:15 normalny kill

2:35 normalne kille

3:40 nie wiem co się tam wydarzyło ale -b

5:20 +/-

5:30 kilka fragów ale wszystkie normalne

6:20 normalny strzał

8:00 normalne

9:50 +/-

10:40 normalne

14:30 normalne

15:05 szybki strzał, zerowy czas reakcji, równo z wychyleniem +b

16:30 dziwne, chciał rzucić granat, zobaczył przez ścianę że przeciwnik się zbliża to szybko wyjął deagle +b

19:00 nie ma nikogo na rampie to leci na pełnej, wcześniej nigdy tak nie robił i sprawdzał pozycje

19:20 słyszał typa wyszedł na shift na plecy, ale widział drugiego na dole w underze, zanim go zauważył to na niego skierował celownik +b

20:35 idealnie wcelowany +b

21:40 wycofał z rampy bo oponent był w rogu +b

23:00 nie doczekał się wychylenia, dla mnie takie +/-

24:30 po co patrzy w prawo?? Imo słabe krycie +b

27:00 raczej nie miał prawa wiedzieć , że jest ich 3 a idealnie celo góra/dół +b

28:20 próba prefire prawo okno, ale czemu naraził się na atak z lewej?? +/-

29:00 normalne

30:11 normalne

31:50 +/- rzucił flasha na pałace i je olał, skupił się na rampie, tylko tam byli opnenci

32:20 wiedział o typie bo strzelał się z sojusznikiem, ale kill i tak idealny przez ściankę na instancie +b

Zdecydowanie za dużo przypadków. Ponadto po przeanalizowaniu Twoich czasówek z moimi (już po obejrzeniu dema) w większości zgadzamy się ze sobą. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.