Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: T-BAG

Nick podejrzanego: st0mp

STEAM ID podejrzanego: STEAM_0:1:720176692

Rodzaj cheata: WH

Data/Mapa: 2022-10-28 12:36 -13:19  mapa mirage

Serwer (mod): ★Only Mirage #5★

Dowody (link do demka):http://824697.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1666953402-1666955940.zip

Jako nowy admin only mirage #5 zamiast banować chciałbym aby UBT zweryfikowały że następujące dowody są wystarczające na bana.

1.   09:25 - proszę zobaczyć całą rundę, tylko ostatni moment wygląda trochę podejrzanie
ze względu na to że gdy peekuje gościa na ct mierząc go przez ścianę (minuta 10:14)

2.  18:30 nawet kałacha w ręce nie ma bo mógł być przecież ktoś w pałacach a on se
normalnie biegnie. W tej samej rundzie 18:40 ciekawa akcja do oceny ubt - nie wiem czy on mógł widzieć tego gościa na ct.

3.   21:00 bardzo podejrzane widzi na wh ze wcelowany jestem i próbuje pre-fire'ować XD- chciałbym
zaznaczyć że zawsze andera wchodzi jak do siebie a teraz nagle sie cyka hmmm.
Ogólnie sholder-peekowanie jest normalne ale w jego przypadku na tym demie do tego 
momentu ani razu tak nie zrobił dopiero jak ja byłem w celowany w andera.

4.   34:45 no scanuje sobie idealnie jak chłopy stoją zwłaszcza ten drugi jak idzie
to celowniczek lekko w lewo

5.   34:50 XDDD chyba wh mu nie powiedziało ze chłop jest za filarem - oglądajcie w 
spowolnieniu zaczyna strzelać przez filar tam gdzie jest chłop

6.   36:54 znowu to samo wchodzi na nożu do pałaców tak o nikogo tam nie ma. 

Jest dużo momentów gdzie chłop jak widzi że nie ma ludzi do biegnie na nożu albo robi se bh. Według mnie WH. Mimo wszystko zgłaszam na forum. Jeśli to za mało to warto obejrzeć całe demko aby zobaczyć te momenty o których mówiłem(bieganie na nożu, nie sprawdzanie pozycji)

Tyle ode mnie mam nadzieję że UBT postąpi słusznie.

Gość

Decyzja 48h

• Lubię to! 5
  • Dzięki 1
Opublikowano

Obejrzałem całe demo bez podziału na czasówki. W zasadzie co rundę podejrzany oddaje pre-fire'y tam gdzie są oponenci.
Nierzadko nienaturalny recoil, ale może to wynikać z lagów dema. Tak czy inaczej, WH ewidentne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.