LezecFuck Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 ► Nick jakiego używasz: LezecFuck ► Wiek:23 ► Staż gry Counter-Strike: Z przerwami ok 5lat ► Staż gry na serwerze: Teraz leci 2 miesiac ► Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK ► Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK ► Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): TAK ► Godziny w jakich grasz: W tygodniu raczej wieczorne, takie godziny pracy. ► Posiadasz mikrofon?: TAK ► Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Mam doswiadczenie w tej funkcji, grywam praktycznie codziennie i bede mial oko na innych graczy, co tu duzo mowic uwazam ze adminow na serwerze nigdy za duzo chce pomoc w rozwoju serwera jesli bedzie trzeba to i calej sieci :D ► Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: ID Steam: 76561199230501113 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinkaa Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Ani razu nie widziałam Cie na serwerze, masz mało godzin. Daj się troche poznać, pograj dłużej i wtedy napisz podanie, na razie odrzucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinkaa Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts