Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zbanowany przez Admina: KOLES_GIT

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu

[AMXBans] Powod: 'wyzwiska'

[AMXBans] Dlugosc bana: '2 godzin'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:301969659'

[AMXBans] Twoje IP: '78.131.163.138'

[AMXBans] =======================================

Witam napisalem "cwel ejbany" i odrazu ban na 2 h bez ostrzezenia słowa były skierowane do RoHS gracza który cały czas mnie wyzywa zaczepia itp.... napisalem to w złości i odrazu ban a on nic nie dostaje .... Jeśli to nie jest prawdopodobne spytajcie admina Jaro :D który widzi jak RoHS wyzywa innych graczy a w szczególności mnie (gdy widzi Jaro wyzwiska banuje oczywiscie lub kicka) :)

Opublikowano

Hahahahaha w "złości" ? Ciągle na mnie ciśniesz jak padasz tą swoją ciotowatą nija, i mówiłem Ci żebyś nie grał tą klasą bo będe Cię trolować misiu :)

Nic nie dostaje ? jak jest kiepska mapa gdzie nie mam szans z Tobą to wtedy ja cisne Ciebie looknij amx bans czy nie dostaje banów za wyzywanie )

Ja dostaje bana to się nie odwołuję bo wiem że dostałem słusznie a Ty ? Nawet honoru nie masz żeby to na klate przyjąć dziecko .....

PS : Kiedy usuniecie nije ? bo ludzie tylko przestają grać przez te klase ? + polowa topki to nije ....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.