Leek Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 Nick: T-BAG Wiek: 16 SteamID: STEAM_0:0:658670367 Staż na serwerze: lekko ponad miesiąć Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/T-BAG/145.239.16.170:27035/ Doświadczenie w byciu adminem?: Tak, byłem na innej sieci Znajomość SourceMod [1-5]: 4 Konto Prime?: Tak Sprawny mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: zależy, w tygodniu gram po szkole i czasami wieczorami, dużo gram w weekendy i dni wolne. Dlaczego właśnie Ty?: Posiadam duże doświadczenie w sprawdzaniu i analizowaniu graczy pod kątem ich ,,czystości'' w grze. Umiem bardzo dobrze rozróżnić cheatera od dobrego gracza. Uważam że tą zaletą serwer będzie o wiele czystszy co umili rozgrywkę graczom. Dobrze znam komendy SM, sprawnie poruszam się w AdminMenu, jak wspominałem mam w tym doświadczenie. Na serwerze jestem miły, nie przypominam sobie abym kogoś wyzywał, i jestem pozytywnie odbierany przez graczy. Uważam że warto dać mi szansę bym mógł pokazać że było warto. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NECKI Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Na NIE - chyba nigdy nie slyszałem abyś sie odezwał - piszesz ze miales juz admina a twoje konto ma 6 miesiecy (ciekawe na jakiej sieci) - kłamiesz w podaniu moim zdnaiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyO Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Po rozmowie przyjmuję na okres próbny. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyO Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts