NightMoon Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 (edited) 1. Nick oskarżyciela:qq 2. Nick oskarżonego:ally 3. IP lub SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 19:40 5. Przebieg sytuacji:Gralem na serweze i napisalem ally ze jestem dyslektykiem ale nie zwrucila na to uwage potem ona napisala najpierw latwo i cos tam o jakims typie ze niech pocwiczy to jej napisalem 9/11 nie zle staty jak dla mnie to nie bylo prowokowanie ona mnie ostrzegla ze nie prowokuj i potem jakis czlowiek napisal morde to ja mu odpowiedzialem ze spokuj jusz i dostalem mute na 360 min za prowokowanie i ortografie (2.4 Nie prowokujemy różnych kłótni, sporów. ( 1 ostrzeżenie - upomnienie | 2 ostrzeżenie - MUTE / GAG na 1440 min. (zależy gdzie sprowokował) | 3 ostrzeżenie)i regulamin o ortografii ( 2.10 Staramy się pisać z poprawną ortografią. ( 1 ostrzeżenie = upomnienie | 2 ostrzeżenie = GAG na 10 min. ) ostrzegla mnie tylko raz i dostalem mute za ortografie i jeszcze byl taki czlowiek heavi<: dostal mute na 30 min a w regulaminie dostaje sie na 10 min. 6. Dowody:https://sb.katujemy.eu/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:0:710542670&Submit to jest heavi a to ja Edited October 29, 2022 by qqh pszez przypadek 1 4 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToNaRi Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 @ qqh ale ortografie to ty popraw :p pozdrawiam dejmano October 29, 2022 Nic nie wnosisz do tematu, +1 za spam. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ally Posted October 30, 2022 V.I.P Woman Share Posted October 30, 2022 Na wstępie muszę wyjaśnić kwestie twojej "dyskleksji", nie będę tutaj się niewiadomo jak produkować i mówić jakichś bzdet wyssanych z palca, ale dziwny jest fakt, że nie wiesz czym ona do końca jest. Jak w ogóle moge tak pisać? A tak to, że sama miałam podejrzenia o dysortografie, ponieważ miałam problemy na dyktandzie i moja nauczycielka uznała, że coś jest nie tak i wysłała mnie na badania dla dyslektyków. Dyskleksją rozwojową określamy chorobę, w której np. piszemy słowa dosłownie tak jak je słyszymy, mamy problemy z czytaniem i wymową niektórych słow itp., ale wszystkie błędy w pisowni(dysortografii) robimy nieświadomie, wiedząc jak tak naprawdę się je pisze i nie są one, aż tak notoryczne jak u ciebie(co słowo). Z góry, jeśli naprawdę masz już dyskleksje to przepraszam za moje błędne odniesienie co do całej sytuacji. Ty popełniałeś błędy nietypowe dla dyslektyka rozwojowego a dla osoby nieznającej podstaw ortogriafii, tak zgadza się to dwie inne rzeczy. Mam co do tego wiedzę i wiem co piszę, ponadto sama dysklesja tyczy się głownie problemów z czytaniem a dysleksja rozowjowa dzieli się na poszczególne rodzaje między innymi dysleksje i dysortografie. Niewiem czy pisząc, że masz dysleksje miałeś na myśli konkretnie ten rodzaj zaburzenia, ale jesli tak, to w nim nie popełniasz takich błędów jak u-ó(brak znajomości ortografii) tylko o-ó(dysortografia) to samo tyczy się rz-sz(dysortografia) zamiast rz-ż. Pragnę również zauważyć, że twoje błędy z pisownią zaczęły się dopiero, gdy heavi zaczął je specjalnie i notorycznie powtarzać, za co dostał gaga. Co do niego jestem przekonana w 100%, że robił to w celu prowokacji i pośmieszkowania, ponieważ znam go już dłuższy czas i wiem, że jego poczucie humoru są jakie są, ale mimo tego nie będę bagatelizować takiej sytuacji. Jak zauważyłeś sam w swojej skardze dałeś podpunkt z regulaminu, który jasno mówi, że admin ma prawo do kary czasowej za owe wykroczenia, to skąd ta skarga, jeśli wykonałam to co należy do moich obowiązków? Słowa jakie padły do jednego z graczy były do pośmieszkowania i tak samo ja i on wiedzieliśmy, że jest to w celach humorystycznych. Jeśli znam kogoś i widzę już dłuższy czas na serwerze a owe osoby piszą do siebie takimi tekstami to zostawiam je w spokoju, bo wiem jakie łączą ich relacje. Wracając do twojej kwestii ostrzegałam cię notorycznie a co do prowokacji w moją stronę jak i inncyh a nie tylko raz, za wcześniejsze teksty typu niezły admin. Twoje błędy w pisowni zauważyłam dopiero po gagu dla heaviego, wcześniej pisałeś normalnie i poprawnie. Twojej wiadomości o dysleksji, również nie zauważyłam, ale może to być kwestia przeoczenia jej. Jednak jako admin niemam obowiązku bawić się w dochodzenie i sprawdzać czy piszesz racje, ale chętnie poznałabym co do niej prawde, jeśli oczywiście wysłałbyś mi jakieś dowody, to gwarantuje ci, że przymkne oko na twoją dalszą pisownie na czacie, bo jestem po prostu człwoiekiem i wiem co to wyrozumiałość. Mam świadomość, że nieraz powiem za dużo albo się zapomnę, ale nigdy nie wychodzi to dalej niż nadużywanie mikrofonu, z drugiej strony to serwery społecznościowe służą również do porozmawiania sobie. W mojej całej wypowiedzi niemiałam na celu cię poprawiać, wątpić w twoje problemy z pisowanią a jedynie uświadomić i przedtawić moje przypuszczenia co do całej sprawy, bo jak widać jestem zaznajomiona co do tematu. To wszystko co miałam do powiedzenia w tej kwestii resztę zostawiam władzy wyższej. 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted November 3, 2022 Donor Share Posted November 3, 2022 L 10/29/2022 - 19:42:39: Chat | (STEAM_1:0:61056894) qq ♥: jusz uspokuj sie L 10/29/2022 - 19:36:53: Chat | (STEAM_1:0:61056894) qq ♥: ale stszal L 10/29/2022 - 19:37:06: Chat | (STEAM_1:0:61056894) qq ♥: o co ci chodzi? L 10/29/2022 - 19:37:08: Chat | (STEAM_1:0:61056894) qq ♥: damo L 10/29/2022 - 19:33:34: Chat | (STEAM_1:0:61056894) qq ♥: ktury wyzywa? L 10/29/2022 - 19:32:22: Chat | (STEAM_1:0:61056894) qq ♥: da ktosz dropa? Reszta wyjaśniona wyżej. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy. Posted November 3, 2022 Donor Share Posted November 3, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts