Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Kurcze Blaszka! ;D ```RYBNIK

Nick admina banującego: @Mr_Danio
Data/Mapa:
de_dust2 15:35
IP/SteamID: 
Serwer (mod):
Only dd2
Opis sytuacji: Cóż mogę napisać. Nie podobała mu się moja gra więc wszedł na spec i kręcił demo. Po chwili stwierdził, że da już bana bo wystarczy ;) Ciekaw jestem o jakim Anty SS Ty mówisz  :lol: Może od razu powiesz, że @gtx ma aima?  B) 
Wycinek z konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Reason: 'WH Anty SS nie pomoze'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_2:0:485032362'
[AMXBans] =======================================

Tak więc czekam na Twoje demo, które nagrałeś ;)
Opublikowano

Jeżeli chodzi o ocenę demek to mam duże doświadczenie. Oceniałem niektóre ligi, Danio poprosił mnie o pomoc. Tak więc (rozpisuje tylko demo Blaszkaaa2.dem - drugie za długo mi się ściąga).

1. 00:25:13 (akcja resp - czysta ( kupowanie broni )

2. 00:38:06 (akcja komin - Spalona/czysta 50/50 - Popularne miejsce na kampienia jednak śmiało wszedł w to - modelowo)

3 .00:52 (akcja brama - czysta )

4. 1:12:00 (akcje respowe - po częsci modelowo 50/50)

5.  1:37:00 (akcja gala - info team )

6. 2:28 (akcja roman - Modelowo, spalone - gracz CT nie strzelał nie wychylał)

7. 3:47 (akcja gala - czysta)

8. 4:00 (akcja gala, skrzynka - spalona - Zatrzymanie przed skrzynką, chociaż wczesniej tego nie robił, FB na ninje a nawet tam nie zajrzałeś - 100%)

9. 4:03 (akcja resp CT - czysto)

Po tym demku według mojej osoby nie można dać bana, 2 max 3 całkowicie spalone akcje - modelowe. Pozostaje wam do rozpisania demo "dłuższe" mi niestety za długo się pobiera jak wspominałem.  Ale tak zwanych "dziwnych" jest sporo. 

Opublikowano

Dokładnie radio, ale troszkę w niektorych zle oceniasz :). Jednak jestem twojego słowa: na bana to za mało. 

Opublikowano

1.

18:13 b+ : nie było słychać, że biegną od respa, a pobiegł do góry i idealnie oddany 1 strzał w głowę, drugiego ziomka nie usłyszałbym, że biegnie

18:43 b+/- z przewagą na -

18:53 b+/-, ale raczej - : ten bh podejrzany, tak jakby chciał uniknąć gościa z awp, ale no chyba że zawsze tak robi

19:58 b+ : http://screenshooter.net/102342509/hgegibm , mógł być przypadek, ale nie sądzę

20:38 b-

22:00 b+/- : szybka reakcja na gościa z awp

2.

00:25 b-

00:35 b+/- raczej -

01:06 b+ : nie widać gościa, który biegnie za zieloną skrzynkę, a on wiedział, że tam będzie

03:42 b+/- : czekał aż gościu z gali zbiegnie, ale nie zbiegł i rzucił się na tego po prawej

No moim zdaniem chłopak się spala w pewnym stopniu. Poczekajmy na wypowiedz większej ilości osób.

Opublikowano

Niestety sam Demka owego nie mogłem obejrzeć z przyczyn niezależnych ode mnie o czym sam wie blaszka i UB Team których poinformowałem na PW. 

Lecz pofatygowałem się aby obejrzeć demko u znajomego. 

1.

18:15 b+ : Akcja bardzo dziwna w wolnym tempie nic nie słychać a on bardzo dobrze wie gdzie biegnie gracz i wali bańke

18:43 b- : Czysto 

18:53 b+, Akcja bardzo dziwna gracz spodziewał się AWP, moim zdaniem nawet to wiedział tylko chciał się przykryć. 

19:56 b+ : Dziwna akcja w 1/4 widać że przed wychyleniem modelował idealnie na głowę Gracza z CT.

20:40b- : Czysto 

22:03 b- : Troszkę dziwna reakcja ale tego można się wyuczyć. 

2.

1. 00:25 b-

2. 00:38 b+ : Dziwna akcja gracz od razu wiedział wchodząc na B że Ct jest w kominie a nic nie było słychać, w 1/4 widac jak gracz odwraca się w ostatnim momencie.

3 .00:52 b-

4. 1:14 b+/- Troszkę chaotyczne akcje jeździ troszkę po modelach lecz jest głośno i ciężko określic coś w tej akcji.

5.  1:37 b- :  Tutaj akcja czysta w każdym tempoie słychać informacje od swojej drużyny

6. 2:30 b+  Tutaj nie mam  nic do powiedzenia akcja 100% spalona gracza w ogóle nie słychac a on idealnie wpada w romana info ?? Nie sądze.

7. 4:00 (akcja gala, skrzynka - spalona - Zatrzymanie przed skrzynką, chociaż wczesniej tego nie robił, FB na ninje a nawet tam nie zajrzałeś - 100%) ( To samo co bleteczka nic dodać nic ująć)

Moim zdaniem gracz odpala się umiejętnie i potrafi grac tak aby  nie było tego zbyt widać. 

Opublikowano

To jest śmiech, odbanujcie go... przez takie akcje tracicie graczy, kazdy wie, ze Blaszka gra czysto i to nie powód do płaczu, że ktos gra lepiej, to cziter i robić problem.

Bo admin samowole odpdala i banuje bezpodstawnie.

Danio ciagle plakales, ze jest odpalony i nagle dostaje bana.

W grach fps jest cos takiego jak pamiec miesniowa i sluchawki, co jak zdazylem zauwazyc dla ciebie rownym aimbot i wallhack

Opublikowano

Po pierwsze, po co są kręcone dwa povy?

Po drugie, czemu to nie jest spakowane? Tak bym pobierał 7 mb, a nie 30

Po trzecie, kręcisz pova wyłączaj admin esp na litość boską.

I po czwarte,

18:13 slychac, tupia jak slonie -b

18:43 czysto -b

18:53 czysto -b

19:58 boze.. czysto -b

20:38 czysto -bW

22:00 zadna szybka reakcja, tam model jeden byl afk i blaszka strzelil a on wybiegl i tez dostal leb, -b

23:34 to on zlatuje z górnego trupa i zabija go typ, a jeśli chodzi o skana wcześniej to standard, -b

00:25 wcale nie slychac, wcale.. -b

00:35 -b

01:06 hehe, dobre zarty, nic tu nie ma -b

03:42 takze -b

Albo biegają jak słonie, albo myślenie i sprawdzanie podstawowych miejscówek, nie licząc tego że to PUBLIK.

Reasumując, typ jest clear, a fragi same mu wbiegają pod cel, nie tylko jemu zresztą.

Pozdrawiam doświadczone osoby.

Podtrzymuje rozpiske kolegi. Jak najbardziej slychac i sami mu sie pchaja. Typek czysty. Mysle ze to wystarczy i odbanowuje. Jak cos ktos sb otworzy temat . Dla mnie clear, proponije sluchawki a nie glosniki.

UB

• Lubię to! 1
Opublikowano

<strong class='bbc'>Wiadomość wygenerowana automatycznie.</strong><br />Ten temat został zamknięty przez Moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Demko czyste, UB.<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.<br /><br /><br />Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.