Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
► Nick: AviX _awuper
► Imię: Rafał
► Wiek: Mam ukonczone 25 lat
► Znajomość AMX (1-10): Mocna 7
► Sprawny i działający mikrofon: Jak najbardziej
► Link do swojego GameTracker'a :https://www.gametracker.com/player/AviX _awuper/54.38.134.2:27015/
► Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Bardzo lubie grac na tym serwerze jest bardzo fajnie zrobiony przemila amtmosfera chcialbym pomoc wyzszej administracji w pilnowaniu porzadku na serwerze,mysle ze znam sie na rzeczy bo kiedy prowadzilem nawet swoje serwery 1.6 Wraz z panem @
   os(A) 

► Czy posiadasz STEAM z grą? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:2915979  
► Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): (Tak/Nie) Jak najbardziej najlepiej blikiem jesli mozna 
► Staż w Counter-Strike 1.6: 18 lat gram w te gierke :D
► Czy posiadałeś już admina?: Oczywiscie na tej sieci rownież 
► W jaki sposób trafiłeś na serwer? Trafilem tutaj na serwer bo znam @
   os(A) 
 oraz @
    Sosna96
 fajna ekipa z dawnych czasów 

Wymagania:

• Aktywność na forum: 5h, 10 postów, minimum tygodniowe konto, brak warnów Zadanie wykonane
  • Aktywność na serwerze: minimum 30h i miesiąc stażu misja zakonczona sukcesem 
  • Kultura osobista oraz dojrzałość emocjonalna Tak jak najbardziej 
  • Posiadać działający mikrofon oraz konto steam z grą cs 1.6 tak oczywiscie 
  • Znajomość oraz akceptacja regulaminu serwera. Znam :D
  • Dodanie mnie na STEAM @ `Joker.^^ > Naduś < mamy sie jokerku przez te kilka lat :D
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Wiek +
AMX +

Składka +++ 

staż w grę +

mikrofon +

Jedyna uwaga to słyszałem nie raz przez mikrofon jak przeklinasz, ale myślę że potrafisz to opanować.

JESTEM NA TAK

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nie miałem zbytnio przyjemności poznać kolegi bliżej w grze, ale po opisie wydaje się ogarnięty i dojrzały do pełnienia funkcji admina. Myślę, że zasługuje aby się wykazać na tej posadzie pod warunkiem, że będzie potrafił utrzymać poziom i kulturę wobec innych graczy, niestety byli tu już tacy co zbyt mocno poczuwali się do pełnienia władzy i dzięki temu potrafili bez podstawnie obrażać lub podnosić głos na innych graczy. Kultura i opanowanie ponad wszystko! Jeśli to zrozumiałe to jestem na tak 👍

• Lubię to! 2
Opublikowano

Masz ponad 25lat, także oleju w głowie przybyło +

Staż w grze podobny do mojego, także ogromny plus, bo wiesz co się przeszło w tej gierce + 

Jak Sosna i Osa, Cię kojarzą itp to znak, żeś dobry kandydat +

Amx to żaden plus panowie, mamy amxmodmenu udoskonalony  przez Jokera to tylko jakiś rozdziaw, by nie ogarnął ;p

"Dlaczego chciałbyś zostać administratorem" - takie trochę słabe, tak jakby z szablonu..

Dodatkowe ręce do pracy zawsze są pomocne +

Jestem na tak 

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Jestem na Nie  

- Konfliktowy Człowiek 

- Kłamca  

- Prowokuje  na serwerze , naśmiewa się z innych bo lepszy  w zabijaniu , głupie komentarze ma 

- Po akocholu wyzywa  jak się napije 

- Obgaduje innych  

- /+ GT  

- Jak są Kobiety na serwerze to  się popisuje 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Donator
Opublikowano

+ bezkonfliktowy 

staż

+ amx

składka

Nie raz, nie dwa miałem z nim styczność, sympatyczna i ogarnięta mordeczka także może się przydać jako admin

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.