Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Head Admin
Opublikowano

Nick: @ BlaDy*

Powód otrzymania warna: "Czerwona czcionka"

Warn był słuszny/niesłuszny: niesłuszny.

Opis: A więc tak, znam forum i regulamin na wylot (siedzę tutaj nie od dzisiaj a już kilka lat). Wiem czego nie mogę robić a co mogę. W dziale "Podanie na admina", założyłem temat "Szybka rekrutacja na admina". W temacie użyłem raz koloru ciemnoczerwonego. Regulamin nie zabrania mi używania podobnych kolorów do czerwonego. Przytoczę co jest dokładnie napisane w regulaminie forum "Aby uwidocznić jakiś post, nigdy nie używaj koloru czerwonego (Wyjątek stanowi regulamin, tematy z aktywnością, dział "Administracja" serwera) – zarezerwowany tylko dla Wyższej Administracji. (Od Vice Administratora wzwyż)". Kolor czerwony to czerwony, a kolor ciemnoczerwony to ciemnoczerwony. To są dwa różne kolory.  Więc jeśli uważacie, że ten kolor, który użyłem podlega pod kolor "czerwony" to bardzo proszę o dokładne sprecyzowanie tego punktu w regulaminie forum. Na ten moment, nie złamałem tego punktu. Warn jest niesłuszny.

Pozdrawiam,

@ BlaDy*

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
  • Legenda
Opublikowano

Jak sama nazwa wskazuje kolor "ciemnoczerwony" to nadal czerwień tylko innego odcieniu. Nie będziemy się roztrwaniać na to co jest z rodziny kolorów czerwonych, a co nie, bo stwierdzenie generalne, że nie używamy koloru "czerwonego" jest tutaj trafne do wszystkich kolorów tego typu w tym "cieknoczerwony", "jasnoczerwony" itd. Itd.

Na dobrą sprawę zawsze znajdzie się ktoś kto odwoła się od tego punktu i będzie mieć jakieś "ale". Aby tego uniknąć musielibyśmy wstawić wszystkie palety barw które są zabronione, co powiedzmy mija się z celem i wprwadza jeszcze większe rygorystyczne warunki które nie powinny mieć miejsca.

Odwołanie odrzucam, nadany warn jest słuszny, zakrywanie się tym, że "kolor ciemnoczerwony to nie czerwony" nie jest na miejscu i jest nietrafne.

Warn musi zostać odpracowany.

• Lubię to! 6
  • KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.