Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tytuł zmiany: waluta serwerowa

Opis propozycji:  Dodanie waluty serwerowej, możliwość zdobycia jej za zabójstwa, asysty etc. (vipy, svipy mają większy mnożnik). Oczywiście za zabójstwa z noża czy noscope dostaniemy więcej waluty. Aby było ciekawiej można dodać jakąś ruletkę która odbywa się co kilka rund, i tam gracze mogą wrzucać swoją walutę. Im więcej wrzucą, tym więcej % mają na wygraną. Oczywiście ruletkę można podzielić na np. najmniejszej, średniej i największej stawki. Limity to już kwestia tego, jak ciężko będzie trzeba zdobyć tę walutę.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Widziałem to na kilku serwerach i myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie, aby spróbować dodać to na serwer i poddać kilkudniowej analizie. Jeśli wyjdzie to fajnie, jeśli nie to i tak nic się nie dzieje, a zawsze jest to jakieś urozmaicenie rozgrywki. Jednak pojawia mi się pewne pytanie, załóżmy że propozycja się przyjmie, wszystko będzie fajnie, ale co robić z tymi punktami? Załóżmy wygram z kimś bardzo dużo tej waluty, masz jakiś pomysł jak ją wykorzystać? Czy będą to kolejne nic nie znaczące punkty jak lvl faceit/ranking?

• Lubię to! 1
Opublikowano
7 godzin temu, :Kejn: napisał:

Załóżmy wygram z kimś bardzo dużo tej waluty, masz jakiś pomysł jak ją wykorzystać? Czy będą to kolejne nic nie znaczące punkty jak lvl faceit/ranking?

Oczywiście, można dodać coś w rodzaju sklepu w którym będzie można kupić rzeczy typu kolorowy nick na czacie, tagi, kolorowe wiadomości. Niby takie pierdoły, ale jestem pewien, że w jakimś stopniu urozmaici to rozgrywkę na serwerze. 

@ saweeek - nigdzie nie pisałem, że do sklepu za walutę ma zostać dodany vip czy svip. Co do reszty - zgadzam się, może być taka opcja, że co miesiąc byłby reset, lub po prostu zróbcie tak, że ta waluta będzie bardzo ciężka do zdobycia, żeby faktycznie gracze nie mieli co z nią robić po kilku miesiącach. Pomysł z agentami i strzykawką jest również fajny.

Asuna  

Na przyszłość - używaj opcji "Edytuj"! /pisemne

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Jeśli chodzi o walutę, to git. 
Ale jest tu jednak mały problem. 
Osoby grają, by dostać svip/vip za topke na serwerze, więc jeśli miałoby to być też za walutę serwerową, to mogłoby być to lekko nie sprawiedliwe dla osób, które spędzają mnóstwo godzin by walczyć o topke i fajne nagrody. 
Co do tego co później zrobić z takimi punktami, jeśli kupimy wszystko co chcemy, a później będzie nam się to zbierać i zbierać. Można byłoby zrobić też takie coś, że co jakiś czas, dajmy - miesiąc, czy coś, że wszystko nam się resetuje, albo z czasem resetu topki. Wtedy będzie można farmić tą walutę od nowa. 
Można by było też za tą walutę kupić - agenty, jednorazową strzykawkę, itp itd. 

Edytowane przez saweeek
  • Lubię to! 1
  • 5 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.