Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:𝖉𝖊𝖒𝖔𝖓 244Hz

Nick admina banującego:Pu1se

Data/Mapa:18:01 | 19/10/2022 / mirage

SteamID:STEAM_1:1:713595614

Serwer (mod):   5vs5 #1                            

Opis sytuacji: Witam, ogólnie to nie wiem czemu dostąłem bana gdyż dostałem go na tak zwanym offline, sytuacja wyglądała tak ze wchodze na kompa odpalam csa i próboje wejsc na serwer, i dostaje wiadomosc ze zostałem zbanowany.

Również chciałbym dostac demo na którym było widac ze niby jestem odpalony

Opublikowano

https://146.gotv.pro/srv67452/auto0-20221019-151135-805629091-de_mirage-GameTrackerClaimServer___1shot1kill.pl.dem.zip
Runda 1 i 2 poprostu sie rushuje nic nie sprawdza 
02:47 bardzo szybki strzał w 1/4 4 kratki juz chłop nie zyje 04:25 nic nie sprawdza w apsach
od 06:08 szybkie strzały i brak infa na mnie i nie szłyszałesz ze tupłem bo nie było i prefire był
08:55-58 ty jescze spamujesz w scane i dokładnie wiesz ze awpa jest tam na kuciaku i do niego aimujesz przez scane
18:10 patrzy sie wprosto w gracza przez scane i potem zabija na prefire
17:41 domyslasz sie ze tam jestem wiem szłyszałesz mnie ale mogłem fakowac i isc sie na scane i szybki strzał na mnie
20:55 juz wiedział jak skoczył na standard i juz był wcelownany
21:02 szybki strzał na 1/4 21:48 prefire chłop sie moze schowac sie do konta tam ale ty na prefire wychodzisz
22:50 prefire i bardzo szybki
23:02 wcelowany w chłop w ticket jak ja sie uleczył i wychylił i tak go nie widzał 
Dla Mnie Cała Akcja smierdziała

haikoo  

decyzja 48 h

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Tak tak wiem, połowa tych akcji smierdziała jak sam oglądąłem te dema, lecz grałem sobie bo grałem z znudzenia, i robiłem co tylko przyszło mi do głowy pierwsze akcje nie były podejrzane lecz pózniejsze juz tak.

Jak ja grałem to troche inaczej wygloda niz na demie. Czekam na rozpatrzenie :/

08:55-58 ty jescze spamujesz w scane i dokładnie wiesz ze awpa jest tam na kuciaku i do niego aimujesz przez scane

Tutaj sprawa jasna - strzelałem (nie wiem jak to nazwac po prostu za długo przytrzymałem przycisk). A to ze aimowałem to trzymam celownik na tej samej pozycji, moim zdaniem akcja normalna.

Asuna  

Nie pisz zbędnych postów. Jeśli chcesz coś dodać - używaj opcji "edytuj"!  /pisemne

Opublikowano

Runda 1 i 2 żadnych podejrzanych strzałów, fakt że biegnie na kosie przez apsy i pałace trochę dziwne ale nadal -b
02:47 -b
04:25 podobnie jak runda 1-2 -b
06:08 było słychać tupnięcie po pierwszym fragu -b
08:55-58 -b
18:10 -b
17:41 -b

20:55 -b
21:02 -b
22:50 -b
23:02 -b

Jedynie dziwne bieganie na kosie w Pałacach A/Apsach B. Poza tym wszystko normalne strzały.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.