Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
fixeez669

Ban za wh niesłuszny!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: fixeez 

Nick admina banującego: NKS

Data/Mapa: 20/10/2022  MIRAGE 

SteamID: STEAM_1:0:726443643

Serwer (mod): MIRAGE#2                            

Opis sytuacji: Ogolnie to nie zgadzam się z zbanowaniem mnie poprzez wh ponieważ  gram w tą gierkie sporo czasu i nie posiadam prime bo moje konto głowne sellnałem ale mniejsza od zawsze tak grałem i gram a admin postanowił mi dać bana za wh bo ktoś dobrze peekuje i dobrze strzela :( 

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Z góry od razu przepraszam, że tak późno ale od północy miałem czas by do tego przysiąść. I tez sorry za brak interpunkcji etc, ale chciałem to szybko zrobić. Pozdro

Demko http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1666213052-1666217368.zip

Tick 14000
Wybiegasz od razu wcelowany pod samochód, chociaż mógłbyś wybiec z celownikiem na boxa, no ale wiedziałeś, że enemy jest pod samochodem dlatego od razu tam patrzyłeś od wyjścia przez smoke

Tick 16600
Widzisz, że enemy będzie peekować więc akurat tam czekasz z celownikiem

Tick 24400
Rzucasz nade centralnie 2 enemy pod nogi ( may przypadek )

Tick 42500
Wychylasz od razu wcelowany w głowę nie wiedząc, a raczej wiedząc przez scianę, że enemy kuca

Tick 54100
Strzelasz zanim wychyli enemy ( mozliwy blad/desync demka or smh, bo gotv lubi swirowac czasami )

Tick 54700
Wychylasz ponownie od razu wcelowany w głowę w kucającego enemy za smoke'iem ;nieudane molo za boxy bo wiedziales o enemy ( tutaj rowniez moglbyc to przypadek z granatem )

Tick 69000
Chowasz się do prawej w oknie bo widzisz przez sciane ze enemy peekuje zza boxa ( rowniez moglbyc to przypadek bo czesto rzucasz jakies smoke w oknie )

Tick 71110
Szybki flick celownikiem na enemy ktory ledwo wychyla zza boxów

Tick 72500
Kolejne wychylenie w kucającego enemy ktorego nie widzisz

Tick 117100
Kolejna próba schowania się przed wychylającym enemy przed i po rzuceniu granatu

Tick 238600
Widzisz ze enemy spod okna kieruje sie w strone connecta to insta celownik na niego

Tick 252600
2 kille ze scana smoke ( may przypadek, chociaz zeby zabic tego drugiego wychyliles sie bardziej zza sciany zeby latwiej trafic idk )

Tick 278000
Widzac przez sciane ze enemy podjezdza pod connect rzucasz granata i chowasz sie w momencie w ktorym akurat ma cie enemy peekowac

Tick 516000
Smoke ledwo schodzi a ty juz wcelowany w glowe kucajacego enemy

Tick 526000
Dziwny nade z twojej strony. Kazda runde co biegles na B to rzucales pod samochod, teraz widzisz enemy na samochodzie to rzucasz jakiegos spod jajca na balkon, badz samochod chociaz i tak ci nie wyszedl

Tick 536000
Duckowanie z idealnym wcelowaniem w enemy, raz ci sie udalo zabic, drugi raz cos nie pyklo

Demko http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1666210003-1666213050.zip

Tick 60000

Enemy skoczylo a ty idealnie przez smoke celownikiem za nim

Tick 91200
Dziwny flick ( may przypadek )

Tick 222600
Pref z pm'em ale tez wiedziałes o nim wiec 50/50

Tick 284000
Nigdy nie sprawdzałeś tej miejscowki dopiero jak widziales przez sciane badz na radarze ze ktos tam jest to wyszedles wcelowany

Tick 311500
Probujesz scanowac ta miejscowke pod oknem chociaz ze nie widzisz tam nikogo ale i tak strzelasz centralnie w glowe z nadzieja ze ci sie uda 

Podsumowując 

Jeżeli się pomyliłem co do Ciebie to przepraszam, ale grając w tą grę tak jak to napisałeś "sporo czasu"/"dobrze peekuje;strzelam"  nie potrafisz zabić wiele osób w plecy, nie świecisz movementem - ledwo po drabinie wchodzisz, ciężko Ci wskoczyć na "jedynki", granatów też jakichś wybitnych nie masz, wręcz większość leci nie wiadomo gdzie i po co. Nie znam Cię, pierwszy raz Cię tu widziałem i to ze świeżym kontem dlatego też podjąłem taką decyzję. Jakbym miał więcej demek z twoim udziałem to pewnie zdziałałbym więcej. Chociaż i tak sprawdzanie legitów na ffa na jakimś waldku czy innym gównie jest nudne i w dużych ilościach wręcz ciężkie do wykrycia jak ktoś potrafi się kryć i chociaż trochę dobrze grać bez wspomagaczy.

Edytowane przez NKS
MISS WYSLANIE WIADOMOSCI
Gość

Decyzja 48h

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tick 14000 +b
Tick 16600 +b

Tick 24400 -b to mogło być totalnie lucky
Tick 42500+/-
Tick 54100 +b
Tick 54700 +b

Tick 69000 -b
Tick 71110 +b
Tick 72500 +b

Tick 117100 +/-
Tick 238600 +b
Tick 252600 +b

Tick 278000 +/-
Tick 516000 +b
Tick 526000 +/-
Tick 536000 +/-

Drugiego dema nawet nie oglądam, i tak wrócisz za 3 dni z nowym jeszcze niespalonym kontem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.