Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: betoniarz

Nick admina banującego: Kruuk_Kinde

Data/Mapa: 15:17 | 18/10/2022 MIRAGE

SteamID: STEAM_0:1:725326605

Serwer (mod):  MIRAGE #3                             

Opis sytuacji: Grałem i jakiś chłop się spłakał a potem banned.

• Przykro mi 1
Opublikowano (edytowane)

https://672.gotv.pro/srv68410/auto0-20221018-144153-1914080433-de_mirage-GameTrackerClaimServer.dem.zip link do demka

Runda 4 czas 01:15 -szybka rotacja z cara i przeskanowanie smoke trafienie celne

Runda 7 czas 01:12 -przeciwnik szedł przez smoke na drewnie na shifcie i podejrzany randomowo przeskanował smoke strzał był celny i trafiony

Runda 10 czas 01:20 -brak infa mógł wiedzieć ale po zabiciu z drewna wcelował sie w standard z dżungli gdzie był przeciwnik i zabił 

Runda 13 czas 01:15 -Prawdopodobnie random info ale trafione ponieważ był tam przeciwnik a nikogo nie było na site ale nie widział go z cona i powiedział ze ct jest i to było podejrzane 

Runda 14 czas 01:37 -miał iść do cona zobaczyć mida ale nie wiadomo skąd poszedł na schody i wychylił na pałac gdzie był przeciwnik i został zabity przez podejrzanego ale nie było infa że może byc coś pałac a były tam 2 osoby ale na shifcie od początku rundy 

Runda 17 czas 01:37 -przeciwnik podchodził rampe na shifcie nie było go słychać a był tam smoke jedynie gdy wychylił podejrzany po rzuceniu flesha zaczął strzelać do przeciwnika gdy go nie widział 

Runda 19 czas 01:24 -stał na aucie i było info że w kuchni był tylko jeden gracz ale cofnął ale za to podejrzany był wcelowany w exita gdzie był przeciwnik nawet gdy nie było wiadomo że tam jest ale gdy wychylił trafił pestke z desert eagle

Runda 22 czas 01:53 -przeciwnik wcelowany w okno mogłoby to być klasyczne wcelowanie ale wciąż  podejrzane +zabicie przeciwnika w głowe 

Runda 22 czas 01:40 -zaczął cofać z mida był już na początku zakrętu ale nagle sie odwrócił i sie wcelował w przeciwnika który był w conie a nie było infa 

Runda 24 czas 01:45/46 -perfidne wcelowanie sie w przeciwnika na rampie +zabicie go

Runda 25 czas 01:38/39 -piknięcie z cona wcelowany w ticketa mimo to że nie było infa ani nic strzał podejrzanego nie trafiony i śmierć 

Runda 26 czas 01:48 perm ban -po wychyleniu z rampy wcelował sie z awp w ct trafił przeciwnika który tam był  ale gdy przeciwnik sie schował a on o tym nie wiedział to przeskanował boxa na tickecie i trafił przeciwnika w głowe 

i wtedy dałem mu bana za wallhacka 

oczywiście wiem że to było nie miłe że go wyśmiałem po jego banie i że ja go zbanowałem dlatego przepraszam 

ale według mnie miał wallhacka i zasługiwał na perma 

Edytowane przez Kruuk_Kinde
Gość

48h decyzja.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Runda 4 -b

Runda 7 +/-  wiadomo było o pałacach + na wyjściu minimalnie było widać model, czas reakcji jedynie dziwnie długi i podejrzanie perfekcyjny skan (pociągnął celownikiem akurat w model)

Runda 10 -b

Runda 13 -b

Runda 14 -b

Runda 17 -b

Runda 19 -b

Runda 22 +/- ale myślę, że luckyshot

Runda 24 +/- przy pierwszym fragu rzeczywiście trochę dziwny prefire

Runda 25 -b

Runda 26 -b

Na całą mapę można się przyczepić maksymalnie do 3 akcji, których i tak jednoznacznie nie zaliczyłbym jako spalone.
Cała reszta to normalne peeki, standardowe wychylenia dla tej mapy. UB.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.