Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moderator co mi to dał: Narks.

Nick: Kuba Fleciarz

Ilość Ostrzeżeń: 1

Opis sytuacji: Napisałem o błedzie wysteupujacym na niektórych mapach (arena 1v1) po krótkim czasie post został przeniesiony do smietnika, z uwagi na "niezastowsowanie sie do wzoru" a jako ze w opisanym przezemnie przypadku bylo to zupełnie niewykonalne, poniewaz bład dotyczy respów ,trudno określić datę, wiec napisałem w ten sposób:

Data: Odkąd gram na serwerze 

czas: Odkąd gram na serwerze

Nie niektórych mapach jest możliwość zobaczenia przeciwnika zanim zacznie sie runda, co daje szanse wyeliminować go (przeciwnika) dosłownie w 1s rozgrywki. Zjawisko to występuje np. Na mirage mid (kiedy respisz sie w oknie a przeciwnik za boxem) Redline (gdy obie osoby respia sie na gorze, jedna z nich po prostu widzi czubek głowy oponenta. Nie zdarza sie to zbyt często lecz drobna zmiana w spownach na pewno podniosła by komfort gry wielu osobom.

Jak widac problem został opisany a czas i data jest niemozliwa do podania poniewaz nie jest to sytucaja jednorazwoa a powtarzajaca sie cyklicznie od x czasu. Nierozumiejac powodu zdjecia mojego postu zamiesciłem kolejny:

Chce poruszyć temat spownow na niektórych mapkach takich jak mir_mid, redline i kilku innych. Otóż są sytuacje w których jedna z osób ma możliwość namierzenia przeciwnika przed początkiem rundy. Dla przykładu przy respie w oknie na mir_mid przeciwnik znajdujący sie za boxem ma widoczny czubek głowy. Na redline gdy obie strony znajduje się na górze jedna ze stron może zobaczyć przeciwnika przed początkiem rundy, co skutkuje natychmiastową eliminacja 

jednak najwidoczniej adminstrator nierozumiejac zupełnie problemu o którym pisze uznał go za równie bezwartościowy co poprzedni. Uważam ze warn jest zupełnie bezpodstawny i osoba która mi go wystawiła powinna mnie przeproscic za marnowanie mojego czasu, jaki i checi poprawy jakosci gry na arenie oraz przyjać do wiadomości ze nie wszystko da sie zastosowac do wzoru. 

Pozdrawiam Kuba Fleciarz

• Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

W każdym dziale serwerów, a w szczególności z błędami występuje wzór, do którego każdy musi się stosować. Wzory są stworzone w konkretnych celach i użytkownicy muszą się do nich stosować. 

Warna otrzymałeś za: Brak wzorów w tematach + spam.

Początkowy stworzyłeś 2 tematy 1:1, gdzie w żadnym z nich nie zastosowałeś się do wzoru i otrzymałeś bezpśredni link od moderatora @ dejmano do wzoru. Otrzymałeś wszystko na tacy, jednak jak widać nie wystarczyło. Postanowiłeś stworzyć kolejny temat, również bez stosowania się do panujących reguł. Otrzymałeś wyraźną informację tym razem od moderatora @ Narks.  o zastosowaniu się do wzoru. Tworzysz kolejny temat i znowu to samo... Jeżeli chcesz, aby temat był wartościowy, to pomóż nam nadać mu wartości i stosuj się do prostych zasad szanując swój czas jak i innych.

Warn jest całkowicie słuszny, a odwołanie odrzucam.

• Lubię to! 7
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.