Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wzór:

► Nick: WIADRO.
► Imię: Damian.
► Wiek: 28,
► Znajomość AMX (1-10): 9.
► Sprawny i działający mikrofon: Jest.
► Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/WIADRO./54.38.134.2:27015/
► Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chce pomóc. etc.
► Czy posiadasz STEAM z grą? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: ID Steam: 76561197970624764
► Składka admina(11.07 PLN miesięcznie): (Tak/Nie) Ok.
► Staż w Counter-Strike 1.6: 15 lat.
► Czy posiadałeś już admina?: Wielokrotnie.
► W jaki sposób trafiłeś na serwer? Za ziomkami.

Pozdróweczki.

dejmano  

Nazywaj tematy tak jak trzeba.

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

+ steam,

+ wiek,

+ składka,

- znajomość amx na 9 ... ciekawe ,

- po GT widać, że grasz tylko w weekendy, nie widomo czy wyrobisz normę godzin na serwerze czyli 30h w miesiącu, żeby utrzymać admina,

- brak wymagań,  

Aktywność na forum: 5h, 10 postów, minimum tygodniowe konto, brak warnów
Dodanie mnie na STEAM @ `Joker.^^ > Naduś <

Nie wiem dlaczego @ PlayerTom  nie odrzuciłeś podania. Mogłeś skierować osobę do szybkiej rekrutacji bo są mniejsze wymagania do spełnienia. 

@ onajNNNNNNNNN  decyduj. 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Donator
Opublikowano

+steam

+wiek

-/+ ten amx na 9 wydaje mi się zawyżony 

- aktywność

- podanie wygląda jakby było napisane byleby napisać, chociażby odpowiedź na pytanie "Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?"

• Lubię to! 2
Opublikowano

Myślę, że można spróbować dać szanse.

+Steam

+Zdarzyło mi się już raz kiedyś współpracować z tą osobą i nigdy problemów nie sprawiał.

+składka

+Ogarniał podstawowe komendy admina, chociaż z tym amxxem może być troszkę zawyżone.

-GT mógłbyś poprawić, chociaż godzinke dziennie w tygodniu, żebyś dał rade 30h w miesiąc wyrobić.

-Brakuje wymagań, mogłeś spróbować w szybkiej rekrutacji.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Osobiście uważam, że w/w gracz nadaje się na rolę admina między innymi z tego powodu, że pełnił długo rolę admina na innej sieci i dobrze się sprawował. Dołączając inne atuty takie jak staż 15 letni co daje również doświadczenie w odróżnianiu cziterów od normalnych graczy, składka na serwer co również w tych czasach się przydaje i oczywiście chęć pomocy. 

Gracz faktycznie mógł spróbować w szybkiej rekrutacji, a, że wybrał tę drogę to chwała mu za to, że woli mieć opinie innych niż wciskać się jako "nieznajomy". 

Jestem na TAK. 

+steam

+gt

+pomoc

+doświadczenie 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.