Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Estarossa
Nick oskarżonego: Oyvatto
SID oskarżonego (komenda status): nie mam jak sprawdzic :)
Godzina i data przewinienia: 18;57 2022-10-06
Opis sytuacji: ja za zwykle kur** dostaje kicka pozniej ktos inny przeklnal przez mikro [ rumun ] i nic sie nie dzieje ja to zglaszam to dostaje drugiego kicka z powodem zachowuj sie jak czlowiek ???? a pozniej bana na 5 min ochlon to nie jest pierwsza taka sytuacja z panem oyvatto i jego podwojnymi standardami o karaniu graczy czy chociaz by pisaniu jakis dziwnych zasad typu ostatni nie musi robic celi, gdzie to w regulaminie pisze np ? kazdy ma inny regulamin i to tyczy sie kazdego po kolei  normalnie porazka 
Dowody (demo, SS, świadkowie): gracze na mapie wiocha :)
Uwagi (opcjonalne): p o r a ż k a 

Opublikowano

Twoje zachowanie jest karygodne na serwerze z tekstami typu htfu wypisywanymi do mnie ciesz się że ci tylko kicki daję bo już naważyłeś sobie u każdego nawet @ Tery

Dostaleś kicka za przeklinanie nagminne po czym wchodzisz z pretensjami i piszesz mi htfu ? zastanów się nad swoim zachowaniem. Z dniem dzisiejszym będę banował zgodnie z taryfikatorem banów tak tylko ostrzegam.

Opublikowano

Jak najbardziej jestem za wypowiedzią powyżej , proszę @ Estarossa o zachowywanie się na forum jak i na serwerze bo nie każdy Admin ma tyle cierpliwości do tego typu zachowań. Skarge odrzucam ponieważ admin wykonywał

tylko swoją prace, i to jeszcze bana dał na 5 minut... 

https://serwerowe-bany.pl/ban_list.php

Za nastepne takie bezcelowe skargi bedziesz @ Estarossa karany , przedłużeniem bana na tydzień, więc radzę się ogarnąć tyle ode mnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.