Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick: TABALUGA

2. Imię:  Mikołaj

3. Wiek: 18

4. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze): https://www.gametracker.com/player/[♣]TABALUGA[♣]/145.239.16.89:27015/

5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym):  Byłem opiekunem oraz adminem na paru innych serwerowniach więc doświadczenie w administrowaniu nie uważam za byle jakie 

6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer?:  2/3h dziennie

7. Skala znajomości obsługi admina [1/8]: 6

8. Dlaczego Ty? [prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania]: Byłem już Administratorem nie raz na paru serwerowniach oraz opiekunem na jednej z nich.  Często przesiaduje przy komputerze bo z tym związany jest mój kierunek szkolny więc gdyby jakiś gracz potrzebowałby czegoś w danym momencie praktycznie zawsze jestem dostępny i służyłbym pomocą dla każdego gracza  który miałby jakiś problem związany z serwerem. Więcej ciężko mi napisać by nie powtarzać tego samego 1:1 co przy poprzedniej próbie 

9. Konto PRIME [TAK/NIE]:  TAK

10. Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]):  TAK

11. SID (SteamID): STEAM_1:1:197499148

12. Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198355264025/

13. Akceptujesz regulamin admina?[TAK/NIE]: TAK
14. Akceptujesz regulamin serwera?[TAK/NIE]: TAK

15. Zapoznałeś się z taryfikatorem kar?[TAK/NIE]: TAK

ally  

Pograj jeszcze, daj się poznać, popraw słownictwo co do graczy i najważniejsze bądź świadomy tego co piszesz. Ostanie dwa dni z GT wyglądają bardzo zachęcająco, ale pamiętaj ze w podaniu liczy się szczerość! Powodzenia, mam nadzieje ze spróbujesz swoich sił w przyszłym tygodniu.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Cześć, 
Trochę tu popisze i dorzucę swoje dwa grosze, ale ja bym cudów nie oczekiwał na twoim miejscu - ode mnie i od innych.

Zacznę od plusów, które udało mi się wychwycić. 

++Zdecydowanie doświadczenie się wyróżnia, oraz skala znajomości komend. 6/8 to całkiem wysoko, więc masz całkiem niezły wynik

+Na serwerze zauważyłem że jesteś aktywny na czacie głosowym, oraz masz sporo humoru. Osobiście wole kogoś kto czasem rzuci jakimś żartem i się pośmieje, niż będzie pseudo poważnym administratorem. Wiadomo że gdy taka ranga jak Administrator serwera zostanie Ci nadana, to trzeba będzie pokazać trochę więcej kultury osobistej i przystopować z niektórymi docinkami, no ale wiadomo jak to jest. 

No i jak mam być szczery, na tym plusy się kończą, minusów są trochę mocniejsze - przynajmniej z mojej perspektywy i mojej opinii. 
- - No na forum to za bardzo aktywny nie jesteś, a na to często się patrzy. Od poprzedniego podania za dużo się nie zmieniło.

- - Piszesz że jesteś w stanie poświęcić na serwer 2/3h dziennie (Co jest według mnie świetnym wynikiem), natomiast twoje ostatnie godziny na GT absolutnie tego nie udowadniają. Zazwyczaj jak ktoś ma Cię przyjąć na Administratora, to woli widzieć że grasz sporo, a nie że dopiero zaczniesz gdy rangę otrzymasz.

Wybacz, lecz jestem na NIE, oraz obawiam się że jeżeli ktoś jeszcze się wypowie, będzie podobnego zdania. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Mam dość mieszane uczucia.

+ doświadczenie

+ chęci i umiejętności

- aktywność

- gt

Poza pierwszym tygodniem nie wyrobiłeś ani razu 100 minut w ciągu dnia, a piszesz że jesteś w stanie poświęcić 2-3h. Twoja aktywność nie powala. Dalej rzadko widuję cię na serwie, mimo że "miałeś się poprawić" z godzinami przed następnym podaniem. Aktualnie potrzebni są aktywni admini, bo często nikogo nie ma.

Sumarycznie jestem za okresem próbnym, ale gt musi się koniecznie poprawić.

• Lubię to! 2
Opublikowano

+Doświadczenie

+Rozpoznawalność na serwerze

-Aktywność, nie jesteś często widywany

-GT

+/- Kulturka, Pogadać lubisz z tego co zauważyłem momentami nawet zarzucisz fajnymi żarcikami gdzie się można pośmiać, ale również zdarzają się i te złe momenty, których według mnie jest sporo. Nie mam nic do twojego gadania na VC aczkolwiek hamuj się czasem ze swoimi słowami (Po prostu czasami za dużo sobie pozwalasz)

Dałbym ci szanse na te stanowisko, lecz zniechęca mnie ta aktywność, jeżeli ją zwiększysz dwukrotnie. Chętnie bym cię zobaczył na Adminie

*Na ten moment na NIE

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

+Doświadczenie

-Rozpoznawalność na serwerze

- oni razu nie widziałem cię na serwerze 

-GT

Na ten moment na Nie

Edytowane przez ToNaRi
  • Lubię to! 2
  • Haha 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Jak na razie na NIE

-rozpoznawalność na serwerze

-gt

-słaba aktywność w ostatnim czasie

+wiek

+doświadczenie

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

+rozpoznawalność na serwerze często widuje tabalugę jak gra

+GT/ bardzo wskazuje na rozpoznawalność 

+znajomość SM 

+coś o sobie

+ staż

+ kultura/ zdarzają się sytuację gdzie powyzywa się z innym graczem ale nie zauważyłem aby obrażał innych graczy w celu ich upokorzenia, bądź jakimkolwiek innym 

Jestem na tak 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

+ doświadczenie

+ dlaczego ty

-  gt 

- rozpoznawalnosc na serwerze

-  kultura czasem lubisz przesadzic i cos dopowiedziec

na NIE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.