Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick: brk;

2. Imię: Bartosz

3. Wiek:  15

4. Staż (podaj link do wszystkich profili GT, którymi grałeś na serwerze):   https://www.gametracker.com/player/brk%3B/145.239.16.89:27015/

5. Doświadczenie w adminowaniu (jeśli byłeś administratorem, napisz o tym):  Wielokrotnie bylem administratorem na serwerach only mirage wiec wydaje mi sie ze posiadam spore doswiadczenie

6. Ile czasu możesz poświęcić tygodniowo na serwer?:  6 godzin

7. Skala znajomości obsługi admina [1/8]: 6/8

8. Dlaczego Ty? [prosimy o dłuższą wypowiedź 2-3 zdania]:  Ja ponieważ dosyć czesto sie gra i jakis gracz uzywa wspomagaczy i chcialbym  pomoc w banowaniu cheaterow, na serwerze nie posiadam zadnych konfliktów.

9. Konto PRIME [TAK/NIE]:  TAK

10. Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]):  TAK

11. SID (SteamID): STEAM_1:1:232413333

12. Kontakt: https://steamcommunity.com/id/230-/

13. Akceptujesz regulamin admina?[TAK/NIE]: TAK
14. Akceptujesz regulamin serwera?[TAK/NIE]: TAK 

15. Zapoznałeś się z taryfikatorem kar?[TAK/NIE]: TAK

• Lubię to! 2
Opublikowano

Siema, 

Spróbuje krótko i zwięźle. 

Plusy:
++ Spore doświadczenie, co na pewno jest brane pod uwagę.
+Trochę wiąże się to z doświadczeniem, ale całkiem strzelasz w tego cs'a i uważam że to całkiem ważny aspekt
+Całkiem sympatyczny chłopak, którzy czasem się odezwie na czacie głosowym. 

(?)
+/- Twój wiek może być postrzegany różnie, ale jeżeli miałbyś dobre plusy i dobrą opinie u innych, myślę że można przymknąć na to oko. 

Minusy:
- - - Skopiowałeś 1:1 poprzednie podanie, spróbuje moją minę opisać emotką: :bonzo:
- - Napisałeś podanie ponownie, dostawałeś + za fajne minuty w grze, ale twoje GT w ostatnim czasie wygląda tak:
spacer.png
No, twoje podanie zostało odrzucone, zrobiłeś przerwę, zrobiłeś jeden duży dzień grania i złożyłeś podanie, dziwnie. Otrzymałeś wiadomość, cytuję: "graj dalej z taką samą intensywnością, pokaż że ci zależy i zapraszam do złożenia podania ponownie" To nie jest ta sama intensywność, chyba że czegoś nie rozumiem..

- Na koniec, no za bardzo aktywny na forum od swojego poprzedniego podania nie jesteś. 

Niestety, ale nie dzisiaj - jestem na
NIE. Chyba całkiem sensownie wytłumaczyłem dlaczego. :peeposalute:

• Lubię to! 5
Opublikowano

Na start od razu powiem, że na nie. Uargumentuję to tak:

- wymaganie 5 godzin w ciągu tygodnia spełnione w jedn dzień

- przez tydzień nic nie robiłeś w celu poprawienia godzin, zrobiłeś dopiero wczoraj

- staż, pograj jeszcze tydzień codziennie, to więcej ludzi cię pozna

+/- doświadczenie, o ile jest prawdziwe

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Na Nie

+/-doświadczenie, o ile można w to uwierzyć w tym wieku

+chęci do pomocy

-podanie skopiowanie 1:1 

-staż na serwerze

-aktywność w tym tygodniu, chociaż wyrobiona to szkoda, że przez jeden dzień 

Graj codziennie, jeśli to możliwe. Daj się poznać innym graczą i dopiero wtedy złóż podanie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

na Nie 

-Podanie 1:1 Skopiowane od poprzedniego

-Aktywność, tutaj nie wystarczy wyrobić 5/6h w jeden dzień, od momentu odrzucenia poprzedniego podania nie widziałem cię na serwerze około tydzień, nawet nogi nie postawiłeś. 

+Doświadczenie (Aczkolwiek coś, czuje że poleciałeś w ciemno z tą liczbą znajomości komend)

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.