Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Kurcze Blaszka! ;D ```RYBNIK

Imię: Piotr

Staż na serwerze: KLIKNIJ

Doświadczenie: wielokrotny admin oraz gracz serwerów Counter-Strike 1.6

Znajomość AMX [0/8]: 6

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Naturalnie, byłem adminem nie jeden raz. 

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Tak jak wspominałem w poprzednim podaniu... Różnie to bywa. Są dni gdzie mam totalny luz i nie muszę nigdzie iść i ten czas mogę poświęcić na forum i serwer a są dni, w które niestety nie mam zbytnio czasu ale wieczorami zawsze się pojawiam. O stażu na serwerze świadczy też w.w. link do GT.

Dlaczego Ty?: Chcę pomóc. Coraz częściej są sytuacje gdy wieczorami adminów brakuje - jak wiadomo szkoła, praca itd. dlatego twierdzę, iż potrzebny jest nabór nowych adminów bo niestety na serwerze coraz więcej odpalonych graczy lata. Na szczęście wczoraj @gtx był tak dobry i znalazł chwilkę wieczorem by wbić, troszkę pograć a przy okazji zrobić porządek na serwerze.

Kontakt: PW/Steam

STEAM: STEAM_0:1:2152746

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Jeśli chodzi o moją grę, bo wiem że zaraz będzie miał coś do powiedzenia na ten temat :) :P

Jak wielu zauważyło gram na NS, gdyż ze steamem mam mały problem (ping,ping,ping - czasem też lubi się wyłączyć). Nieznany jest mi tego powód aczkolwiek wiem, że neta mam trochę słabego. Tak jak już Ci pisałem... Ewentualnie admina dostać na steam_id - żeby przynajmniej mieć możliwość zbanowania gdy nie będzie żadnego admina, bo na steam na serio rzadko gram z powodów technicznych w.w.

W razie akceptacji podanie osobiście zgłaszam się do @Dudnes

Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania.

@@cLiNiC

Nie ma steama nie ma admina prosta sprawa

To nie są 3 argumenty... :| A więc warn :D

Opublikowano

Jestem na nie:

- nie znam Cię na tyle dobrze

+podanie przekonujące

+staż na forum mały ale to da się nadrobić szybko

- Nie podoba mi się to, że grasz na NS, nawet jeśli są to powody techniczne. 

- Dużo graczy mówi że jesteś odpalony, i to zazwyczaj wtedy gdy jesteś na non steam - przypadek?

PS. Popraw link do GT bo klik nie działa ;)

Opublikowano

Neutral

+ wiek

+ staż

- grasz na NS

- nie jestem przekonany co do ciebie

Opublikowano

Nie ma takiej opcji abyś dostał rangę Admina i ciągle grał na NS'ie. To jest nie dopuszczalne i przez takie zachowanie nie jedna osoba pożegnała się z rangą.  Pomimo tego że spełniasz wymagania to jestem na NIE. Ponieważ gra na Steam to podstawa. 

Opublikowano

Także neutral:

-gra na ns

-nie znam Cię, daj się poznać, bo bez zaufania nie pójdzie

-nie będziesz mógł dobrze wykonywać swoich obowiązków, jeśli nie będziesz widział jak piszą Tobie na u@

+jedynie za wiek, o ile podałeś prawdziwy 

Opublikowano

+ wiek

+ aktywność

- steam

Mimo to, jestem na nie. Tego wymagania akurat nie da się pominąć.

Opublikowano

Jeśli chcesz mieć admina to musisz grać na Steam jestem Neutral

+Wiek

+Zaangażowanie

+Zgłaszam czitów

-Nie znam Cię zbytnio

-Grasz na ns'ie

Opublikowano

Hahaha, nie przejmuj sie nimi, raczej nikt nie bierze wypowiedzi "znawcow" pod uwage.

Jestem na tak

Kojarze go, gramy codziennie ^^

Poczucie humoru i zaangazowanie w sprawe, czynia z niego dobrego admina.

Steam to tylko platforma...lecz faktycznie moglbys sprobowac naprawic ten problem z lagami na steam, jesli chcesz to pisz, moze cos pomoge.

Regulamin można czasem naciągnąć, przecież liczy się człowiek a nie te 20zł wydane na gre, która jest za free ^^

Podsumowujac

+wiek

+staż

+doswiadczenie 

Opublikowano

A ja powiem tak jestem Za na próbę jeśli będę Cię widział za każdym razem na steam pomimo pingu to żadna wymówka mnie wszystko skacze w oczach na steam ale coś tam gram :P fakt faktem staż jest poczucie humoru też dogadujesz się również z tego co widzę z innymi graczami co też jest ważne . Co do he słyszałem to raz lukałem nic takiego nie widziałem także póki się samemu nie złapie na gorącym uczynku nie ma co oceniać aczkolwiek nawet jeśli dostaniesz admina i tak będę cię zawsze obserwował pamiętaj o tym ;)

Opublikowano

Jeżeli będziesz grał na platformie steam to będę na tak. 

Wiek+
Zaangażowanie w zgłaszanie czitów+
Przekonujące podanie+

Opublikowano

Jestem całkowicie nie, 

-Twoją aktywność na forum odbieram całkowicie negatywnie, większość ludzi krytykujesz. Nie dajesz się poznać "z lepszej strony"

-Steam, podstawowy punkt dla admina. Na żadnej porządnej sieci nie dostaniesz admina na ns

-Całkowicie Cię nie znam

-Diaxos mówi, że łamiesz regulamin

Oczywiście plusy są np: aktywnosc na serwerze, wiek, ładne podanko - jednak to co reprezentujesz na tej sieci odrzuca :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.