Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Pablo Escobar

Nick admina karającego:Jakub

Data/Mapa: 20:35 | 01/10/2022 am_banana

SteamID: STEAM_1:1:497295323

Serwer (mod): 1v1

Opis sytuacji: Napisałem do gościa "XD, kys". Po czym z bomby dostałem gag'a na 1440 min, bez żadnego ostrzeżenia. Przytoczę teraz regulamin, którego najwidoczniej Pan administrator nie przeczytał.

• 3.1 Zakazane jest wyzywanie, kłócenie, prowokowanie innych graczy. (Upomnienie | Kick | Mute/Gag 10 - 1440min. | Ban 10 - 1440min.)
  • 3.2 Zakazane jest obrażanie rodziny. (Upomnienie | Mute/Gag 1440 - permanentny | Ban 30 - 10800min.)
  • 3.3 Zakazane jest wyzywanie Administracji serwera. (Mute/Gag 30 - 10800min. | Ban 30 - 10800min.)
  • 3.4 Zakazane jest używaniach jakichkolwiek bindów, puszczania utworów muzycznych itp. (Upomnienie | Mute 30min. - permanentny | Ban 10 - 1440min.)
  • 3.5 Zakazane jest używania wulgarnych, rasistowskich, obrażających religię itp. nicków oraz słów. (Upomnienie | Ban 30 - 10800min.)
  • 3.6 Zakazane jest grożenie innym graczom. (Mute/Gag 1440 - Permanentny | Ban 30 - 10800min.)
  • 3.7 Używanie mikrofonu tylko po mutacji lub po ukończeniu 16 roku życia (Wyjątek stanowi podawanie tylko info) (Upomnienie | Mute 10 - 10800min.
  • 3.8 Staramy się pisać poprawną ortografią (Upomnienie | Gag 10 - 60min.)

Nie widzę tutaj nigdzie punktu, w którym życzenie śmierci jest natychmiast karane gag'iem na 1440 min. Życzenie śmierci nie jest groźeniem. Liczę na wyjaśnienie.

• Haha 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Nie rozumiem po co te lekkie prowokacje w odwołaniu no ale niech będzie. Zacznijmy od tego że podczas całej rozgrywki na bananie nie napisałeś nic oprócz teksu za którego dostałeś gaga. Więc już na wstępie nie rozumiem po co pisać odwołanie od kary który nawet nie przeszkadza "Panu" w rozgrywce. Druga sprawa, że znam regulamin:

• 2.13 Zakazane jest prowokowanie (Upomnienie Kick | Ban 10 - 1440min.)
  • 3.1 Zakazane jest wyzywanie, kłócenie, prowokowanie innych graczy. (Upomnienie | Kick | Mute/Gag 10 - 1440min. | Ban 10 - 1440min.)
  • 3.6 Zakazane jest grożenie innym graczom. (Mute/Gag 1440 - Permanentny | Ban 30 - 10800min.)
  • 1.12 Kwestie nieporuszone w regulaminie są rozpatrywane indywidualnie przez administratorów.

No i przechodzimy do sedna sprawy czyli gag-a za napisanie "kys", jak mówi podpunkt 1.12 regulaminu "nieporuszone kwestie  w regulaminie są rozpatrywane przez admina" co za tym idzie za napisanie takiego zwrotu a nie innego otrzymałeś karę na 24h. Ten tekst można również podpisać pod resztę wymienionych punktów regulaminu. Więc właściwie złamałeś kilka punktów jednocześnie (przynajmniej według mnie) więc i kara mogła być surowsza. Jedyne co mam sobie do zarzucenia to, że nie otrzymałeś upomnienia, ale jak to na demku powiedział @ HeliX w przypadku takich ostrych słów do innej osoby rzadko kiedy stosuje się upomnienie.

Ps: Dodam tyle że słowo "kys" traktuje na równi z takim np:. n-wordem, więc xd jako poprzednie słowo wgl nie zmiękcza jego znaczenia.
demko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.