Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Guido/PlayerEZ

Nick admina banującego: @ Chumi

Data/Mapa:   ok 23:30 ONLY MIRAGE #6

SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199108353516/

Serwer (mod):  ONLY MIRAGE #6                             

Opis sytuacji: Więc wszedłem sobie normlanie na serwer. Rozegrałem drugą rundę po wejściu i nagle słyszę,że mam czity xd. Admin podejrzewam,że chwile posiedział na spekcie i stwierdził a dam mu i tak sie nie odwoła. Jeśli chodzi o demko mogę rozpisać każdą sytuacje bo chyba przegrałem max 5 rund. A jeśli ktoś ma jakieś pretensje do takiego strzelania mogę podesłać klipy z Fc oraz mm'ow czy innych serwerów społecznościowych :). https://597.gotv.pro/srv61291/auto0-20220923-225412-965618357-de_mirage-____Katujemy.eu_______ONLY_MIRAGE__6__128TR___FREEVIP_21-8__STICKERS___AGENTS___SVIP___SKINS___KNIFE___GLOVES___MVP___PL.dem.zip (Linka do demka, żeby od razu było łatwiej komuś sprawdzać)

• Haha 1
Opublikowano

29:45 - nie miałeś żadnej informacji o tym zawodniku, jednak przez solidną sekundę się w niego wpatrywałeś. Ciekawe jak słyszałeś scope, skoro sam w tym czasie zrobiłeś dużo, dużo głośniejszy krok (PS. Osoba która go zabiła również używała wspomagaczy)

31:46 - ale szybka reakcja, jeszcze idealnie w ciało przeciwnika. Chyba, że S1imple to twój ojciec, i od 3 roku życia uczy cię jak grać w csgo/

34:36 - kolejna bardzo, aż za bardzo dobra reakcja. Tak dobra, że chyba myszką musiałeś całą podkładkę przejechać.

Sorki że taka byle jaka rozpiska, imo wcześniej były też podejrzane akcje, jednak leżę w łóżku, i średnio mam siłę do dalszej rozpiski.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.