Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wzór:
Nick:hentai girl

SteamID: STEAM_0:1:505573517
Staż na serwerze:3 tygodnie
Twój GameTracker:https://www.gametracker.com/hentaigirl/
Doświadczenie w byciu adminem?:bylem adminem przez 6 miesiacy na serwerze surf+rpg al***kill

Znajomość SourceMod [1-5]:4

Konto Prime?:tak
Sprawny mikrofon:tak
Mutacja głosu:tak
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?:dziennie 3 godz na tydzien 10
Dlaczego właśnie Ty?:Chciał bym zostać adminem zeby pomagac community serwera bo w godzinach 15-18 bardzo rzadko widuje jakiegos admina co prowadzi do nagannego zachowania obu druzyn chciał bym ponownie zacząć przygode admina poniewaz bardzo ją lubiłem oraz bylem wzorowym adminem niestety na naszym miragu zdazyło mi powiedziec pare brzydkich slow ale bylo to spowodowane rozpoczeciem roku i sprawami szkolnymi i przepraszam za moje zachowanie ale jestem pewny że bedąc adminem takie sytuacje sie nie powtórza, mam tez bardzo dobre doświadczenie z cheaterami sam czitowałem przez pewien okres czasu i bardzo dobrze znam sie na cheatach i wiem kiedy ktos cheatuje a kiedy jest dobrym graczem oczywiscie juz nie cheatuje i nawrociłem sie na dobra strone mocy mam nadzieje ze moje podanie zostanie rozpatrzone sprawiedliwie Pozdrawiam kolanko

Narks.   (edytowane)

Obowiązuje taki sam nick na forum jak w grze! Pierwsza zmiana nicku jest darmowa, więc tutaj możesz sobie zmienić -> 

https://katujemy.eu/forum/8-zmiana-nicku/

Dozwolone są znaki takie jak: a-z0-9-_.,? !ąęćóśżźćńł()=:~`(Pomiędzy ? a ! jest spacja i też jest dozwolona). 

Edytowane przez Narks.
Opublikowano

Myślę, że można dać Cię na okres próbny 2 tygodnie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.