Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
przemyslaw1994

Brak uzasadnienia dokładnego dotyczącego bana na 3h. Prawdopodobnie zbyt słaby charakter który kieruje sie większą możliwością czynów do pobudek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostałem zbanowany za co który to już raz tylko przez jednak osobę która żywi wyraźnie do mnie nienawiść jeśli to ma tak wyglądać ja rozumiem ale proszę o zwrot pieniędzy zainwestowanych w wasz serwer. To jest nie opłacalne gdyż nie szanujecie klientów mnie nie robi te kilka groszy lecz jeśli dalej ta sprawa nie będzie rozważona uprę się i podejmę dane kroki. Brak kompetencji to pogrążanie własnego biznesu dziękuję.

Opublikowano

Ten Pan ma "name Shaman "

Teraz, przemyslaw1994 napisał:

Zostałem zbanowany za co który to już raz tylko przez jedną osobę która żywi wyraźnie do mnie nienawiść jeśli to ma tak wyglądać ja rozumiem ale proszę o zwrot pieniędzy zainwestowanych w wasz serwer. To jest nie opłacalne gdyż nie szanujecie klientów mnie nie robi te kilka groszy lecz jeśli dalej ta sprawa nie będzie rozważona uprę się i podejmę dane kroki. Brak kompetencji to pogrążanie własnego biznesu dziękuję.

dejmano  

Nie pisz dwóch postów, edytuj poprzedni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.