Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: wujas
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):  https://www.gametracker.com/player/Wujas/54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: 
Wiele razy admin na różnych serwerach. Tutaj byłem również jakiś czas adminem i nie sprawiałem kłopotów.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 7
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Po kilka godzin. Od czasu do czasu mogę nawet rano być z racji tego, że pracuję prawie cały czas na nocną zmianę.
Dlaczego Ty?: Posiadam doświadczenie, które nabierałem latami. Na serwerze z ludźmi żyję w zgodzie, nie mam żadnych "spin". Jak wspomniałem wyżej byłem już tutaj adminem i nie sprawiałem żadnych kłopotów, wręcz przeciwnie. Z tego co widzę to nie zawsze ktoś jest na serwerze a skoro jest rekrutacja otwarta i wymagania spełniam to dlaczego miałbym nie spróbować? :)

Posiadasz mikrofon?: Oczywiście.
Kontakt: PW forum, discord: Wujas#1234.
SID: STEAM_1:1:611920650     

Posiadasz konto Prime?: Oczywiście

P.S Warny na forum na dniach wykupię.

• Lubię to! 1
  • KAT 1
Opublikowano

+ wiek

+ doświadczenie

+ gt

+- czasami co do zachowania ale myślę ze mozna dać ci szanse.

Na tak.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jestem na NIE (po głębszym zastanowieniu się nad tym Wujas lubię cię aczkolwiek jakoś niezbyt to do mnie przemawia iż jeśli wydarzy się podobna sytuacja jak tamta nie uciekniesz znowu z tonącego statku)

+wiek

+doświadczenie

- za wcześniejszą sytuację związana z prezesami itd

-ciężko jest tobie ugryźć się w język i z kimś nie dać się w kłótnie

no offence Wujas lecz dla mnie współpraca z tobą byłaby problemowa lekko

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Na NIE

- słyszałem o sytuacji z prezesami i nie chciałbym, żeby taka sytuacja się powtórzyła

+ doświadczenie

Ostatnio w skardze na mnie dodałeś swoje 3 grosze, także uważam, że współpraca z tobą nie była by owocna.

Edytowane przez Hashirku
  • Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Na ten moment podanie zostaje odrzucone. Nie traktuj tego personalnie. Uważam, że jestes dobrym kandydatem. Popraw swoje relacje z administracją bo chcemy mieć pewność, że nie powtórzy sie sytuacja z przeszłości. Następne podanie możesz złożyć za 7 dni. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.