Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:IzakKrolKarola13

Nick admina banującego:Oyvatto

Data/Mapa:

SteamID:STEAM_1:0:1982547265

Serwer (mod):  COD MOD 401lvl                     

Opis sytuacji: Dostałem niewinego bana na tydzień za Software ale ja używam standardowo OpenGL chciałbym aby to było rozpatrzone nie wiem jak to wyjaśnić ale naprawdę nie używałem Software o na ss ostatnich nawet chyba widać jak dostałem bana z daniem ss 

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 51 minut i 1 sekunda bana. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : IzakKrolKarola13 
[AMXBans] Powod : ' Software ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujem

Opublikowano (edytowane)

https://files.fm/f/v79zer7eh

1/2 screen postać wchodząca do lidla wytłumacz mi jak to jest, że klase cichy 99% niewidzialności z nożem widać u ciebie w 100% ? 

Miałem ci dać bana za wh ale się wstrzymałem, żeby dać ci ss jak będzie cichy przed tobą i mi się udało ;)

2. Zabrania się grania na grafice 16'bitowej (Software oraz D3D).  (Ban na 7 dni).

hltv-2209192239-de_lidl-1663619940-1663620900.zip

1:14 soft 

4:10 skad wiesz ze to sojusznik ? 0 reakcji a widzisz dobrze

12:03 strzaly w model proby krycia się

12:14 tu już nie wytrzymał 

14:35 Czasówka z ssów czarno na białym widać jaką klase ma unique 

Tracisz tylko mój czas  z tym odwołaniem

BRAK UB

Edytowane przez Oyvatto
  • Lubię to! 1
Opublikowano
5 minut temu, Oyvatto napisał:

https://files.fm/f/v79zer7eh

1/2 screen postać wchodząca do lidla wytłumacz mi jak to jest, że klase cichy 99% niewidzialności z nożem widać u ciebie w 100% ? 

Miałem ci dać bana za wh ale się wstrzymałem, żeby dać ci ss jak będzie cichy przed tobą i mi się udało ;)

2. Zabrania się grania na grafice 16'bitowej (Software oraz D3D).  (Ban na 7 dni).

nie maiłem ani to ani to po 2 nie wiem dlaczego być może jak zrobiły się ss on wyciągnoł nóż ale ban nie słuszny nie mam 16bit ani Software ani D3D więc podaj argumęt bana? 

dejmano   (edytowane)

Nie pisz kolejnych postów. Jeśli chcesz komuś odpowiedzieć, to edytujesz pierwszy post i oznaczasz go @nick.

Edytowane przez dejmano
  • Haha 2
Opublikowano

@ Oyvatto edytuj swój post i rozpisz demko z tamtej mapy (możesz również z innej, gdzie został zbanowany). Napisałeś, że tamten gracz używał klasy niewidzialnej, mógłbyś to udowodnić? Masz 24 godziny. Tylko w ten sposób możemy mieć pewność, że mówisz prawdę. 

https://katujemy.eu/applications/core/interface/file/attachment.php?id=36766&key=e43c3456eee183f8e546ee1de3d67a0e

1:14 - na początku widać spadochron, po chwili straciłem model z oczu. +b

4:10 - widzi go na radarze. -b

12:03 - ciężko ocenić, raczej +/-

12:14 - tutaj od razu widzi model. +b

14:35 - wszystko się zgadza, na screenach widać model. +b

Zmień ustawienia graficzne na OpenGL, kolejnym razem znowu będzie ban na 7 dni. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.