Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: jaboloo
Nick oskarżonego: Marcivn
SID oskarżonego: 76561199012200597

Data i czas zdarzenia: 18.09.2022 około 23;40
Przebieg sytuacji: 
Sytuacja 1: Poprosiłem gracza o to, zeby dal mi AWP ten ewidetnie wyskoczył do mnie z pyskiem, według mnie czysta prowokacja, odparłem mu na to proste " o ty k*rwo" jeszcze tak po cichutku, zeby na pewno nie był urażony, a zfocusowany na mnie admin Marcivn dał mi mute za "obrazanie" na 2 godziny, zostawiając przy tym drugiego gracza, którego najprawdopodobniej zna w spokoju :) - Według mnie czysta faforozycja + ten mute totalnie śmieszny i nadany mi tylko po to aby nabić sobie statystki. 
Sytuacja 2: Grałem AWP, zostalismy 2v3 > wychodziłem z jungli, usłyszałem plecy, wcelowalem sie, typek ewidetnie siedzial w rogu jungle czekajac na moj ruch, patrze minimape mój lezy, chce biegnąć na side B > szybkie przekalkulowanie sytuacji > stwierdziłem, ze nie zdażę > bylo 8;12 > chcialem za save'owac bo nie mielibysmy siana. *co robi admin?* daje mi kicka za cele mapy, dokładnie ten sam który chwile wczesniej dał mi mute za totalną pierdółkę. 
Ogarnijcie go bo ewidetnie chłopaczek się nie nadaje na administratora serwera społecznościowego. Chciałbym dostać rekompensatę za brak kompetencji administratora. 
Dowody: 
https://youtu.be/Nz-LIaja6vA

• Wow 2
Opublikowano

demko http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1663534982-1663540010.zip

Pierw naucz się poprawnie swój nick pisać panie Jabolooo1.

38:45-jabolooo1 zaczyna mówić do nomaka zeby oddał jemu awupe 
38:48-49 słychać wyraźnie jak jabolooo1 mówi do nowaka o ty kur*o i to nie jest cicho tylko dobrze słyszane, jedynie mogę przyznać rację z tym ze niedosłyszałem z tym co Nomak powiedział aczkolwiek po demku zbytnio tez nie mogę usłyszeć tego co powiedział
41:11 zaczyna się save awp po którym dostał kicka
41:15 patrzy nadal bombsite a gdy paka jest zaplantowana juz dawno pod b ewentualnie wyczekiwał osoby z mida wcześniejszym wychyleniem przez okno
41:22-23 postanawia dopiero przejść się do kuchni lecz z tyłu usłyszał biegnącego terrorystę
41:33 miał chwile zawahania żeby pójść ale jednak zrezygnował a śmiało jeszcze miał czasu żeby spróbować chociażby wejść ten site przy 1vs3 a poszedł sobie savować na respa
43:02 zaczyna gadkę na teamowym czacie ze bedzie pisał skargę za kicka oraz mute, to odpisałem jemu to pisz luz potem kontynuuje rozmowę ze mam go przepraszać/pucować się o to żeby na mnie tej skargi nie pisał XD

--------------------------------------------------------------------------

druga sprawa pan Jabolooo1 jest znany z takich zagrywek względem wyzywania/prowokowania graczy wystarczy spojrzeć na jego bogatą historię względem gagów/mutów

JABOLO1.thumb.png.5a476ff6aceb6c4f4b7adb03d1af236b.png

nie pierwszy raz mu zwracałem uwagę w ciągu kilku dni o nieobrażanie oraz prowokacje innych, niczym to nie skutkowało więc dałem taką karę na jaką zasłużył

• Lubię to! 5
  • Donator
Opublikowano

Po zapoznaniu się ze sprawą, uważam skargę za niesłuszną. Gracz niejednokrotnie prowkował i obrażał, sam miałem okazje go upominać oraz ukarać.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.