Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Morderca znowu ma rozrzut, a nie powinien. Nie wiem czy kwestia jakiegoś perku czy nie.. ale wybrałem klasę ponownie i dalej rozrzut normalny, zmiana broni przez perk golden AK też nic nie zmieniła.

Rozjebaliście mordercę i osłabiliście Mistrza bez żadnych informacji na forum ani na serwerze XD tak samo jak usunęliście klasę usper (rano jakiś chłop na serwerze się zdziwił bo go sobie lvlował ;x) temat do zamknięcia, to nie bug tylko celowe działanie administracji serwera. 

Edytowane przez Ex4rius
Opublikowano

dla mnie to też jest dziwne że bez wiedzy graczy dzięki którym serwer stoi i był pełny robią zmiany w klasach już warto było poczekać do konca miesiąca zrobic ankiete co sie podoba na serwerze co do poprawy.....

• Lubię to! 1
Opublikowano

No Panowie taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Przed znerfieniem jakiejkolwiek klasy dobrze byłoby zamieścić informacje na ten temat a zwłaszcza przed znerfieniem klasy premium/megapremium za którą ludzie płacą. 

Edit: 

Widzę że No Recoil został już ponownie wpisany w opis klasy. 

Opublikowano

Klasa Usper jak i niektóre bezsensowne klasy zostały usunięte bo były niegrywalne a , że 1 gośc nią grał to i tak to nie ma znaczenia.

Dodatkowo usunąłem moduły odrzutowe w klasach  i lekko poprawiłem niektóre klasy. 

Co do Premium/MPremium 

Klasa Mistrz nie widzi juz niewidzialnych.

Aby sprawdzic co zostało zmienione najlepiej wpisac /klasy na serwerze i spojrzeć.

@ Alternatywny Smiesznie to ująłeś "bez zgody graczy dzięki którym stoi serwer" serwer stoi dzięki mnie i Jokerowi, usługi serwera są dobrowolne 

i nikt Was nie zmusza do ich kupna. Dziekuje Dobranoc

• Wrr 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.