Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: dziunia
Nick oskarżonego: Hashirku
SID oskarżonego: -

Data i czas zdarzenia: 16.09.2022,  00:18
Przebieg sytuacji: Dostałam muta na cały dzień za pisanie do Hashirku, że uczył mnie angielskiego, że jest dobry z angielskiego itd. Teksty leciały po tym jak kilka dni wcześniej napisał błędnie zdanie po angielsku i tyle - więc czyste fakty. Po pytaniu od Monsty czy ktoś mnie uderzył, napisałam że Hashirku jak uczył mnie angielskiego i po tym zaraz poleciał gag za prowokację. Żadnych wyzwisk, żadnych podjudzeń (kilka adminów widziało i było zdziwionych, że za coś takiego).
Dowody: w załączniku

msedge_AZDyecDj3B.png

• KAT 7
  • Haha 1
  • Przykro mi 2
Opublikowano (edytowane)

"Prowokacja – podstępne i celowe działanie osoby trzeciej mające na celu spowodowanie reakcji ofiary prowokacji, zazwyczaj szkodliwej dla niej"

Napisałem z błędem zdanie po angielsku i przez jakiś czas trzymałem się, że piszę je w sposób poprawny dziunia uświadomiła mnie, że pisze to zdanie źle i na tym powinno się to zakończyć..

Przez wczorajszą noc padały co kilka minut zdania stricte związane z tym typu; niech hashirku nauczy mnie angielskiego, hashirku oplace ci korki z angielskiego, dam ci darmowe korki z ang.. itd itd

wszystko jest w logach uznałem to za prowokację już wtedy, ale nie dałem jej gaga tylko ostrzeżenie, które zignorowała i pisała tak dalej mogłem już wtedy ją zgagować, ale było już bardzo późno

mało ludzi na serwerze stwierdziłem, że jej nie dam. Wchodzę na serwer dzisiaj w późnych godzinach najpierw napisała znów coś o angielskim hashirku więc dałem jej upomnienie w postaci "nie prowokuj' co również jest w logach to jak i jej prowokacje z wczoraj i dzisiaj.. poleciało zdanie na chat jak napisała u góry i zgagowałem ją.. Cytat, który przytoczyłem to definicja słowa prowokacja jak wszyscy widzą próbowała wywołać moją reakcję.. ostatnie zdanie "Żadnych wyzwisk"    Obrażanie =/= Prowokacja. Pozdrawiam

"kilka adminów widziało i było zdziwionych, że za coś takiego"

oni nie byli zdziwienie gagem, tylko tym, że osoba która z nimi siedzi na tsie gra/gada itd dostała gaga, NARAZIE pomijam fakt, że po tym admini na admin chacie się odpalili na mnie mówiąc, że jestem nowy i poczuty.. oraz gorsze rzeczy CO RÓWNIEŻ JEST W LOGACH. ;)

screen ofc żeby nie było że gadam głupoty :D

image.png.0d2855409cf0e48c308d4d66b35c71f1.png

wiad. do administratora, który pisał w moją stronę takie rzeczy, skoro jestem potwornie zły dając maksymalną ilość minut na jaką pozwala mi taryfikator, to dlaczego ty również dajesz po maksymalnych ilościach

image.png.1935c841897e0d6c9aaffda7ef27e5e9.png

Rozumiem już dlaczego starsi gracze tego serwera ostrzegali mnie przed kolesiostwem..

podczas pisania tego edita już można zauważyć, że wszyscy ze screena dziwnym trafem dali emotke KAT na moja skarge XDD

image.png.991fbeda198d569f3f69cf340e3d7a7d.png

Mam nadzieję, że ta skarga to początek pozbycia się kolesiostwa z serwera. 

*edit do odp. Wujasa;

Prosiłbym o czytanie ze zrozumieniem, bo tak to będę musiał odnosić się do każdej odpowiedzi, screen jest tylko potwierdzeniem słów, które napisałem nad screenem czyli szoku adminów nie z powodu, że poleciał jakiś gag tylko z powodu, że gag został nadany osobie z która jest ich znajomą/przyjaciółką.

Edytowane przez Hashirku
  • Lubię to! 1
  • Haha 4
Opublikowano

Jako były admin serwera oraz osoba wskazana na screen'ie czuje się powiązany z ową skargą.

Nie rozumiem co ma screen z jakiegoś ts'a do owej skargi. Siedzimy sobie i rozmawiamy na różne tematy. Nikt nie poruszał tematu o skardze czy innych rzeczach. 
Jak zaczynam to pisać to jest godzina 01:31 a koleżanka wbiła na serwer  - yNV2pQo.png

Jak widać dziunia do Nas dołączyła dopiero po nadanej karze, więc nie wiem o co chodzi.
Skarga została napisana, w porządku - odwiedzając forum od dnia wczorajszego ponownie sprawdzam cały czas dział OM#2. Jest akcja - jest reakcja.

Vanilla.   (edytowane)

Skarga Ciebie nie dotyczy ani nie jest z Tobą powiązana. +1 za spam

Edytowane przez Vanilla.
  • Lubię to! 5
Opublikowano

Po zapoznaniu się z logami z czatu, uważam, że skarga jest niesłuszna. Niepotrzebne było prowokowanie i ciągnięcie tematu wpadki językowej admina. 

• Lubię to! 5
  • KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.