Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: rOzPierdolonaAutostrada

Nick admina banującego: <|TR4N$FF0RM3R$|>, BoSs|h0w?!

Data/Mapa: nie pamiętam jaka to była 

SteamID: STEAM_1:0:948076549

Serwer (mod):   cod 401                            

Opis sytuacji: siedzę na spect bo byłem zapalić po chwili przychodzę i mam bana na AB   gram tutaj 1 raz na tym serwerze i nigdy nie dostałem bana  za czity lub za inne  rzeczy   a tu cyk ban na ab  pisałem już z tym adminem  który mnie zbanował  i twierdzi że mam bana za niby nabijanie poziomów  i wysłał mi ss  gracza który dostał bana. a raz miałem taką sytuację że miałem z takim jednym gościem na innej serwerowni takie samo ip i steam i on dostal perma i ja równocześnie z nim    Proszę o wyjaśnienie mojej sprawy i  rozpatrzenie jej pozytywnie Pozdrawiam :) 

Wycinek z konsoli:  
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : rOzPierdolonaAutostrada 
[AMXBans] Powod : ' AB ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 948076549 ' 
[AMXBans] Twoje IP : '  ' 
[AMXBans] =======================================

@ T0rr3s  tak jak ci pisałem na pv   prawdopodobnie mam takie same ip  jak ten typ co dostał bana  bo miałem tak samo na innej sieci  co chłop dostał bana i ja równocześnie z nim dostałem :/ 

Vanilla.  

Na forum nie można używać wulgarnych nicków. 24 h na zmianę -> https://katujemy.eu/forum/8-zmiana-nicku/

#pisemne

Opublikowano

Owszem dostałeś bana AB = Aktywny ban. 

image.png.5a7011d53ed03b6d8dca696fe69435a2.png

Sugerowałem się tym co pokazuje na bansie ;p Jeżeli widzę że masz aktywnego bana, to oczywiście że Ci dam Aktywnego ;p 

dejmano  

16. W odwołaniach od banów mogą wypowiadać się tylko członkowie UBTeam i admini, którzy zostali o to poproszeni! Pozostałe wypowiedzi będą ukrywane i nagradzane warnem.

• Bywalec
Opublikowano

Ziomek masz bana i wiesz za co. Ktoś na Twoim ip nabijał lvl właśnie tej postaci na której grasz i wbil 2 miejsce w top15? Według mnie ban jak najbardziej się należał. :)

dejmano  

Zbędny post, nie jesteś adminem banującym, +1 za spam.

Opublikowano

Posiadasz aktywnego bana na swoim SteamID.

image.png.11612e161289b5c815db499269bda43b.png

IP masz prawdopodobnie zmienne i mało się różni od siebie. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.