Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
MarcinekDobryGUY

Degrad dla dziuni GOOD LUCK <3 (jestem z bialegostoku )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sluchajcie ja jestem swiezy jesli chodzi o cs:go gralem 1.0 1.3 1.5 1.6 po kolei

ale nie rozumiem s******** umyslowego osob z 00

rocznika ktory nie umie bana dac na ip nawet chyba steam id ale od czego jest internet i ***** a z adolfem itp gadalem kiedys i mam sposoby jka na 1 koncie na retry w 5 sek wchodzic znowu ogolnie jest to juz poprawione

Ichyba nie dziala XDDD ale dostlaem bana po 2 min a zalozylem 5 acc chyba xd wiec "AB" jest sluszny ale nie mam to byly jakies bany 2h ogolnie to spalilem sie jak **** i RAFONIX NA FFA i to jeszcze z DZIEWCZYNAMI*****

XDD

TO JEST CHUJOWA OPCJA NA CHILL ODNOSNIK WSADZAM DO ZRZUTY CS 1.6 DEM (******* gsj gsj,speedhack aim bot demko, 20 powodow przez pael @ PaeK  ban nie sluszny i tyle i mysla nad przestudiowaniem AMX DLA OTO TEJ PANI W TEMACIE

@@@@@@@@@- wrazie pytań o cfg i demka moje @ uszol3k  @uszko 

@ Lanek  @ Tekaszi  @ dziub_dzius  @ Dziubas  @ dziubek katujemy.eu  nw ktory xd @ smajli cfg @smajli

maxresdefault-2-2.jpg

Vanilla.   (edytowane)

Za prowokacje + wulgaryzmy + 2 razy reklama innej sieci = +3 brak wzoru = kosz

Edytowane przez Vanilla.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.