Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Nick oskarżyciela:  kadeS
Nick oskarżonego:  HeliX
IP lub SID oskarżonego:  STEAM_0:0:161231376

Data i czas zdarzenia:  14.09.2020 godzina około  15:50 czas około 17 minuty 
Przebieg sytuacji: Helix (ADMIN) wyzywa zwykłego gracza  mnie od pe#ała i pisze że nie mam honoru bo przegrał ze mna na jackpocie , ok przyznam sie że go troszkę wydymałem na hajs ale nie jest to  powód żeby od razu wyzywać mnie od pe$ała ,  czuję się wielce urażony że helix który jest adminem rzuca w moją stronę takimi oszczerstwami . A wszystko przez to ze dałem na jackpota 200k a nie 100k , tak   przyznaję się że ich obraziłem po tym jak zaczeli bo nie będę stał i się przyglądał    :)    i to jest tylko gra mordo :(

Dowody: a drugim dowodem jest vood z mapy  am_anothernuke_KAT_    image.thumb.png.fcc44a1799bcc3ec5ce86709a77c0431.png

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Haha 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Dobra a więc tak 

1. Jeżeli nie rozumiesz sarkazmu to nie nasz problem

2.Chłopak powiedział to co myślał czyli że zachowałeś się bez honoru btw sam to stwierdziłeś 

3.Chłopaki dostaną ochrzan 

na przyszłości nie zachowuj się jak małe dziecko które leci od razu do rodziców na skargę bo jest to przykre.

Imo skraga nie słuszna i bezsensowa tylko po to żeby podymić na arenie.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 3
  • 1 rok później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.