Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:

Kejn

20

SteamID: 

STEAM_0:1:83349009
Staż na serwerze: 

First Seen: May 16, 2022 6:10 PM
Twój GameTracker: 

Kejnik
Doświadczenie w byciu adminem?:

Oceniać sam siebie nie lubię, więc po prostu wymienię funkcje jakie pełniłem na innych sieciach. Na początku zwykły admin serwera, następnie Opiekun kilku serwerów,  członek UBT a następnie Opiekun UBT, Moderator sieci, a następnie Administrator całej sieci. Funkcje te w sumie pełniłem przez dwa lata. 

Znajomość SourceMod [1-5]:

5

Konto Prime?:

Tak
Sprawny mikrofon:

Tak
Mutacja głosu:

Posiadam
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?:

Ciężko powiedzieć, jest to zróżnicowane, ale na pewno wystarczającą ilość godzin bym wyrabiał.
Dlaczego właśnie Ty?:

Gram na serwerze częściej od jakiegoś czasu i na serwerze brakuje jakiegokolwiek admina. Przez ostatnie kilka dni był raz admin "KemiQ", oraz z dwa albo trzy razy admin "TsitL". Oczywiście jestem świadomy tego, że mogliśmy po prostu grać w innych momentach dnia, dlatego nic im nie zarzucam. Piszę podanie z prostego powodu, a mianowicie cheaterzy. Codziennie jak gram to zawsze pojawi się jakiś agent, który musi psuć wszystkim innym rozgrywkę. Głownie dlatego często wychodzę z serwera, bo po prostu nie ma sensu tracić czasu. Będąc szczery, od razu przyznam się, że najmilszym graczem na serwerze nie jestem, po prostu lubię nieraz pożartować albo kogoś sprowokować, ale jestem świadomy, że będąc adminem nie będę mógł tego robić. To był minus mojej kandydatury, za to plus który mam nadzieję wymaże wspomnianą toksyczność, jest mój staż w tej grze. Gram dosłownie od samego początku, czyli od 2012 roku, wcześniej latami grałem w cs 1.6 za dzieciaka. Więc nie ma dla mnie problemu odróżnić cheatera, od zwykłego gracza nawet po kilku rundach.

Vanilla.  

Nick na forum musi być taki sam jak w grze. -> https://katujemy.eu/forum/8-zmiana-nicku/

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jestem na TAK 

+ Kejnik to twardy chłopak, nie da se w kasze dmuchać,

+Bardzo duże doświadczenie, widziałam go dużo razy w akcji, pomyłki to nie u tego pana,

+Ładnie napisanie i schludne podanie,

+Staż w grze,

+ Samokrytyka, wiemy ze wymiana swoich trudnych cech jest trudniejsza od tych dobrych, 

+Pracowitość i przykładanie się do swoich obowiązków,

• Lubię to! 2
  • Wow 1
Opublikowano

Kojarzę cię z jakie sieci byłeś, GT w porządku, doświadczenie na plus, SM na plus, więc podanie jak najbardziej przyjęte 

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.