Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Także dlugo nie zabawiłem u was ale mimo wszystko dzieki za dobrych pare godzin fajnej gry. Rezygnuje z powodu naglej zmiany ustawień mojej klasy premium (cichy) cod 401. Czlowiek wydaje pieniadze kupuje premium zeby nagle okazalo sie ze klasa jest calkowicie pozmieniana. Robiliscie klasy to wiecie co bylo sprzedawane, na innych serwerach coda jest klasa ninja bardzo podobna i jest ok. Wpusciliscie klase do sprzedazy ludzie pokupowali a tu nagle takie drastyczne zmiany w niej, to jest bardzo nie w porzadku i takie jest moje zdanie.

Samowolka zmienianie map z dupy bo adminkowi nie pasuje,, bo ciagle De_dust,, Ale ludzie to wybrali do cholery wiec graja.....  TRAGEDIA.

Dla mnie to jest paranoja co wyprawia admin, jestescie idealnym przykladem jak nie prowadzić serwera.

Tak czy tak dzieki bardzo dla reszty chlopaków z serwera bo atmosfera byla naprawde fajna :)

Pozdrówka CinCin byc moze do zobaczenia na innym Codzie

Narks.  

Nie prowokuj. 

#PISEMNE

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.