Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Kacper♡

Nick admina banującego:MrVarnaz

Data/Mapa: Mirage

SteamID:STEAM_1:0:606282448

Serwer (mod): ONLY MIRAGE                          

Opis sytuacji: Dostałem bana w sumie nie wiem za co opis jest taki "W przypadku grania na serwerze oraz dostania blokady VAC, zakazuje się wchodzenia na serwer na innych kontach. Ban permanentny"

Dostałem blokade nie na cs go to jest pierwsza sprawa

Druga sprawa to jest moje jedyne konto a jak ktoś twierdzi że nie to poproszę jakiś dowód

Jak dla mnie ban bezpodstawny admin nawet nie spytał siedział na vanishu dobre 5 rund szukał na mnie czegoś widać że bardzo chciał mnie zbanować bo tam jakiś kolega nie mógł przeżyć że go zabijam

Gram na KOTUJEMY długo można to sprawdzić bardzo łatwo pare razy top 5 więc no dziwne zachowanie prosze o rozpatrzenie

Zachowanie admina duży minus powinien się spytać cokolwiek a nie na siłe szukać tutaj bana bo tak wyglądało

• Lubię to! 1
Opublikowano
12 minut temu, Night0oo napisał:

@ MrVarnaz możesz opisać sytucaje

Grałem dostałem bana taka sytuacja

Ciekawy jestem co powiesz

dejmano  

Zbędny post. Czekaj na rozpiskę od osoby banującej, następny taki post będzie karany warnem. Jeśli chcesz coś dodać, używasz opcji edytuj.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dostałem zgłoszenie od gracza na Steam odnośnie że jest Gracz który posiada blokadę VAC na koncie, więc postanowiłem sprawdzić sytuacje. Faktycznie owy gracz posiadał blokadę VAC na koncie. Powód bana masz czystko wyjęty z Regulaminu więc nie wiem po co to odwołanie. Wyraźnie ono mówi że "1.17 W przypadku grania na serwerze oraz dostania blokady VAC, zakazuje się wchodzenia na serwer na innych kontach. Ban permanentny"  Także dla mnie sprawa jest prosta. Dla mnie brak UB

@ Kacper2002222  jak długo jesteś na Katujemy to powinieneś wiedzieć że w odwołaniu sie nie pisze post pod postem tylko edytuje, po za tym zgłoszenie dostałem do ciebie od gracza po za tym my jako Administracja nie jesteśmy alfa i omgea żeby sprawdzać takie rzeczy. Zgłoszenie poszło dostałeś UB. Już nie wspomnę o tym że wchodząc na serwer akceptujesz regulamin serwera.

happy.  

Czerwony kolor tylko dla administracji #pisemne.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.