Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tytuł tematu ma zawierać nick oskarżonego lub osoby piszącej skargę, a przed nickem tag [Skarga] np.   [Skarga] Tery

Wzór:

Twój nick: CinCin
Nick oskarżonego:  sdadsa
SID oskarżonego (komenda status):
Godzina i data przewinienia: 15:20
Opis sytuacji: Chcialbym rozwiac watpliwosci czy mozna sobie z dnia na dzien zmieniac ustawienia danej klasy. Wczoraj kupilem klase premium cichy i po jednym dniu okazuje sie ze admin oslabil klase zwiekszajac widocznosc. Jesli sie cos kupuje to chcialoby sie miec to co sie kupilo. Nie zamierzam sie klocic tylko wyjasnic ta sprawe uwazam ze jest to nie w porzadku. Dodatkowo dostalem bana "odpocznij" 30min za poruszenie tematu widocznie nie wygodnego. No chyba ze chodzilo o slowko "odpierda"asz" ale bez przesady to nie przedszkole :) .  
Dowody (demo, SS, świadkowie): http://865512.hltv2.pukawka.pl/hltv-2209101506-de_dust-1662815160-1662816360.zip
Uwagi (opcjonalne): Troszke wiecej profesjonalnego podejscia do sprawy bycia adminem.

Opublikowano

Powiem ci tak jak tłumaczyłem Ci na serwerze

Klasa Cichy była poprawiana jeśli chodzi o widoczność jej ponieważ dużo osób marudziło, że jej nie widać więc domyślna widoczność tej klasy była 10, po tym jak napisalem o znerfieniu jej wartośc była ustawiona na 20 w celu zobaczenia czy to sie przyjmie, był płacz , że po co zmieniasz a niektórzy mowili , ze jest ok, na ta chwile wartosc ostateczna tej klasy jesli chodzi o

widoczność jest ustawiona na 13%. Nie za dużo nie za mało a i tak jest szansa na zaskoczenie przeciwnika, druga rzecz co Ci da ta klasa gdy np Klasa Mistrz widzi niewidzialnych to i tak pozniej

bedziesz marudzil , że jest zle i tak nie powinno być, Jakty to powiedziałeś: "Jesli sie cos kupuje to chcialoby sie miec to co sie kupilo". Wiec już nie zamierzam zmieniać aktualnej wartości z podanej 

powyżej. Dziekuje dobranoc

@ CinCin W jakim sensie nie dziala wczesniej dzialala a teraz nagle nie?

Opcja edytuj jak bys mogl w 1 poscie pisac all

//edit

Rzeczywiscie cos sie buguje, nie mam pojęcia dlaczego 

Wydaje mi sie , że problem mogł być plugin od ochrony na początku rundy, dla testu go wyłączyłem i na kolejnej

mapie de_eldorado sprawdzę czy jest ok.

Opublikowano

Dodatkowo klasa cichy nie dziala na eldorado.

@ Tery Klasa włacza sie lecz niewidzialnosc nie dziala. Wszyscy mnie normalnie widza gdy jest grana mapa eldorado. Na innych mapach dziala normalnie

dejmano  

Nie pisz nowych postów, edytuj poprzednie. +1 za spam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.