Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym złożyć skargę na admina o nicku Destorr ktory dał mi mute na 10800 minut z powodu nijakiego tak naprawde bo sytuacja wygladała tak ze peekowałem rampe on stał obok i baitował i jak zginałem powiedzialem tylko "peeknij przygłupie"(rozumiem mute na godzine czy nawet na 24 ale tydzien to lekka przesada) i dostaje za cos takiego od razu mute bez zadnego upomienia gdzie bylem wielokrotnie swiadkiem jak ludzie mowili do niego duzo gorsze rzeczy i nie tylko do niego(np ciensiecie po rodzicach czy zyczenie smierci ) i ich upominal wiele razy a i tak mute nie było. Tak samo mecz temu goscie puszczali biny jakies zalosne z dawidem jasperem i mowilem mu z 5 razy zeby mi dal muta i nic z tym nie zrobil(a tyle razy destorr mi wspominał o regulaminie gdzie on sam go nie zna bedac adminem) bo tez jest w regulaminie podpunkt ze kampienie do 1:10 a ten kolega oczywiście nie zna go i nie robi nic z ludźmi takimi)albo po stronie ct wielokronie wyrzucal ludzi za cele a jak juz on ich nie spełnia to jest dobrze bo on moze bo jest adminem czy nawet inni admini to wiadomo bo koledzy to siebie nie wyrzucą za cele. Nie wspomne o tym ze jak jest cziter jest 3 adminow (min Destorr) pisze im na u@ i oni nic z tym nie robia bo wystarczy wpisac w konsole "status" i jedyne czym się kończy moje pisanie na u@ w sprawie zgłoszenia czitera to kickiem za spam xd .Sytuacja z dzisiaj wszedłem na serwer i grał cziter i miał już cos pod 50 fragów a Pan destorr oczywisce byl na serwerze i nic nie robił bo przecież KD się musi zgadzać

Rudzia  

Zastosuj wzór. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.