Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Skarga na Maykus i Bajgos7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: ™Jakub™
Nick oskarżonego: Maykus, Bajgos7
IP lub SID oskarżonego: 
STEAM_0:0:2718473 , STEAM_1:0:589911810

Data i czas zdarzenia: 03.09.2022 godz: 14:23 mapa am_desert_KAT_
Przebieg sytuacji:  Cała sytuacja wydarzyła się dość szybko i niespodziewanie. W trakcie normalnej bezproblemowej gry na serwerze gracze Maykus i Bajgos7 wpadli na genialny pomysł zreportowania mojej osoby za rasizm co widać w minucie demka 15:48 później 15:54 aby zreportować za griefing. Odpowiadam w sposób prześmiewczy, ponieważ byłem szczerze przekonany że tego nie zrobią. Odpowiadam w 16:19 "dobrze że się to nagrywa". Po powrocie jakoś o godzinie 18 po wejściu na serwer dowiedziałem się, że mam GLOBAL MUTE'a na czat głosowy i tekstowy. W związku z tym że jestem świeżym administartorem serwera boli mnie tego typu zachowanie zwłaszcza, że atak ten nie został skierowany tylko we mnie ale całą arenę. Wspomnieć należy też, że obecnie arena 1v1 poszukuje Adminów a gracze ci celowo i z premedytacją zaatakowali jednego z nich, czego efektem w przykładzie GLOBAL MUTE'a jest natychmiastowa degradacja ze stanowiska administratora. Po weryfikacji danych z różnych źródeł dowiedziałem się, że aby GLOBAL MUTE'a został zniesiony muszę nabić określoną ilość exp (od 5 do 7 lvl). W związku z zaistniałą sytuacją proszę o urlop w celu ściągnięcia MUTE'a oraz proszę o należyte ukaranie graczy za celowe sparaliżowanie funkcji administratora i działanie na szkody serwera. Na sam koniec chciałbym dodać, że nie przypominam sobie abym dostawał dużą ilość reportów przed zaistniałą sytuacją, więc prawdopodobnie reporty ze strony tych graczy mogły być powtarzane wielokrotnie.
Dowody: click demko

Ps: dodam jeszcze screen z prywatnej konwersacji z Maykusem odnośnie reportowania.

dowód.png

• Zasłużony
Opublikowano

Dobra a więc tak po rozpatrzeniu demka i po rozmowach oraz zebraniu wszystkich dowodów oby dwoje zostają ukarani banem na tydzień czasu.

Takie zachowanie nie ma prawa pojawiać się na serwerze który wraca do życia ale też na każdym innym.  Ban na weeka jest tylko wstępem jeżeli takie zachowanie się znów powtórzy

gracze zostaną zbanowani permanentnie. 

• 2.23 Działanie na szkodę sieci Katujemy.eu (Ban 10800min. - permanentny)
  • F5880BDA49F7E5645EF769278ADA5DBA5082B557
  • Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • 1 rok później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.