Senior_1337 Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 ♥Ile jeszcze razy ziemia ma nasiąknąć łzami? ♥Dlaczego głowa ma płonąć myślami? ♥Tylko ze mną nie wymieniasz się spojrzeniami? ♥Może myślisz o mnie chociaż momentami? ♥Jak długo Twoje szczęście będzie ważniejsze niż moje? ♥Kiedy nam będzie pisane być ze sobą we dwoje? ♥Co tak naprawdę czujemy do siebie? ♥Co bym zrobił gdyby mi zabrakło Ciebie? ♥Jakim cudem serce tak przyspiesza gdy Cię widzę? ♥Czemu chcę Cię złapać za rękę, ale się wstydzę? ♥Pewnie masz kogoś na oku, prawda dziewczyno? ♥Może warto przynieść, kwiaty i wino? ♥Czy jeśli bym przestał kochać, dalej był bym człowiekiem? ♥I czy poznam odpowiedzi, wraz ze starszym wiekiem? ♥Kim mogę się czuć u Twojego boku? ♥Kiedy nadejdzie czas pierwszego kroku? ♥Nie możesz mi wyjść z głowy to postać rzeczy normalna? ♥Zakochany po uszy... To odpowiedź najbardziej realna! Prawa autorskie zastrzeżone © @ HRDKRKRKDJL Chciałeś zobaczyć coś jeszcze mojego autorstwa, Proszę bardzo. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts