PolskieZnaki Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Nick: ..... "Polskie Znaki" Imię: Dominik Wiek: 19 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/server_info/145.239.237.170:27015/top_players/?query=...."Polskie+znaki" Doświadczenie w adminowaniu: w 1.6 bylem na paru serwerach Znajomość sourcemoda [0/10]: 4/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: dziennie-4 / tyg-20 Dlaczego Ty?: Prawie każdą wolną chwile spędzam na waszym serwerze i wiem zę czasami brakuje tam Adminstracji , zdaje mi się że przyda wam się ktoś kto będzie go pilnował , Znam się z Administracją i chciałbym być częścią tego serwera. Ostatnio brakowało mi doświadczenia Ale wydaje mi sie że teraz jestem gotowy :) Posiadasz mikrofon?: Tak, posiadam Kontakt: [email protected] SID: STEAM_0:0:175871345 Posiadasz konto Prime?: Tak, posiadam Akceptujesz regulamin admina (link)?: Tak, akceptuje Akceptujesz regulamin serwera (link)?: Tak, akceptuje Zapoznałeś się z taryfikatorem kar (link)?: Tak, zapoznałem się 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 + Jesteś aktywny na serwerze, uczestniczysz w Życiu serwera + Z tego co się orientuję grywasz często w nocy kiedy inni admini są niedostępni co by się mogło przydać + poprawiłeś konto na forum ale nadal bliżej ci do szybkiej rekrutacji IMO - doświadczenie, skoro problem stanowi dla ciebie skopiowanie linku z GT to czy ogarnesz konsole? Rudzia September 1, 2022 Czerwona czcionka tylko dla wyższej Administracji. #pisemne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Na tak - gra regularnie - udziela się na serwerze, jest osobą kojarzoną przez graczy - ogólnie spełnia wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senior_1337 Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Witam! + Wiek + GT jest GiT + Przekonujące "Dlaczego Ty?" + Mikro, Prime Dajmy mu szansę! Jak najbardziej na TAK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciusi3k Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 + wiek + Staż na serwerze + Osoba bezkonfliktowa Jestem na tak! Mam nadzieję że zobaczymy cię w naszych szeregach ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadeS2K Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Jestem na TAK : + GM -/+ SM + Doświadczenie + Dlaczego ty + Aktywność 012120 :/\: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night0oo Posted September 1, 2022 Investor V.I.P Share Posted September 1, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor V.I.P Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts